Biden’ın konvoyuna araç çarptı

Biden’ın konvoyuna araç çarptı

ABONE OL
14:58 - 18/12/2023 14:58
Biden’ın konvoyuna araç çarptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

ABD Başkanı Joe Biden’ın Delaware eyaletinde dün akşam katıldığı bir etkinliğin ardından, Başkan’ın koruma araçlarından birine konvoy dışından bir otomobil çarptı.

Pazar gecesi ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden seçim ekibinin üyeleriyle birlikte yemek yedi. Yemek yenilen yerden ayrılırken Başkan bir muhabirin sorusunu yanıtladı.

Biden’ın muhabirin sorusunu yanıtlamasından birkaç dakika sonra Delaware plakalı gümüş renkli bir araç, kampanya merkezinin girişinin karşısındaki kavşakta konvoyu koruyan bir araca çarptı.

Televizyon görüntülerinde çarpışmanın ardından gizli servis ajanlarının Biden’ı makam aracına bindirdiği görülüyor.

Tamponunda hasar meydana gelen gümüş renkli araç, durduktan sonra hızla güvenlik görevlileri tarafından çevrildi. Görevliler arabayı köşeye sıkıştırdı ve ellerini havaya kaldıran sürücüye silah çekti.

Gizli Servis ajanları, ABD Başkanı Joe Biden’ı kazanın ardından hızla güvenli bir yere götürdü.

Wilmington Polis Teşkilatı, herhangi bir yaralanmayla sonuçlanmayan çarpışmayla ilgili soruşturma başlattığını açıkladı.

VOA tarafından geçilen Biden’ın konvoyuna araç çarptı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Biden’ın konvoyuna araç çarptı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Biden’ın konvoyuna araç çarptı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.