Biden Wisconsin ve Pennsylvania’ya Gidiyor

Biden Wisconsin ve Pennsylvania’ya Gidiyor

ABONE OL
19:21 - 04/09/2022 19:21
Biden Wisconsin ve Pennsylvania’ya Gidiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Başkan Joe Biden, ABD’de Eylül ayının ilk Pazartesi kutlanan İşçi Bayramı çerçevesinde Wisconsin ve Pennsylvania eyaletlerine gidiyor.

Beyaz Saray Biden’ın temasları sırasında çalışan kesimin önemine vurgu yapacağını belirtiyor.

Biden önce Milwaukee kentine gidecek ardından da Pittsburg’a geçecek. Amerika Başkanı iki kentte de İşçi Bayramı ile ilgili etkinliklere katılacak.

Biden, bir haftadan kısa süre içinde üçüncü kez Pennsylvania’ya gitmiş olacak.

Kasım ayındaki ara seçimlerde Kongre’nin üst kanadı Senato’nun kaderini Pennsylvania ve Wisconsin eyaletlerindeki seçimlerin etkilemesi bekleniyor. Bu nedenle söz konusu iki eyaletteki yarış yakından takip ediliyor.

Biden ara seçim yaklaştıkça son dönemde ülke içi gezilerini arttırmış durumda. Başkan, Demokrat isimlerin şanslarını arttırmasını istiyor. Bu ayın ilerleyen günlerinde Biden’ın Ohio eyaletine gitmesi de bekleniyor.

Biden’a destek anketlerde son günlerde yükselse de Kasım’daki seçimlerle Kongre’nin Cumhuriyetçiler’in kontrolüne geçmesi büyük olasılık.

Son anketlere göre Temsilciler Meclisi’nde kontrol az farkla Cumhuriyetçiler’e geçiyor. Senato’daki sonucu ise “kararsız” olarak nitelenen eyaletler belirleyecek gibi.

VOA tarafından geçilen Biden Wisconsin ve Pennsylvania’ya Gidiyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Biden Wisconsin ve Pennsylvania’ya Gidiyor haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Biden Wisconsin ve Pennsylvania’ya Gidiyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.