Biden Bisikletten Düştü

Biden Bisikletten Düştü

ABONE OL
13:00 - 19/06/2022 13:00
Biden Bisikletten Düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Başkan Joe Biden, Delaware eyaletine haftasonu ziyareti sırasında bisikletten düştü. Başkanın yaralanmadığı açıklanan kaza, Biden bisiklet sürerken destekçilerini selamlamak için durduğu sırada meydana geldi.

Eyaletin Rehoboth Beach kentinde basın mensuplarının hemen önünde yaşanan kazanın ardından Gizli Servis ekibinin de yardımıyla süratle ayağa kalktığı görülen 79 yaşındaki Biden, “İyiyim. Ayağım pedala sıkıştı” dedi.

Başında kask olan Biden, daha sonra etrafta kendisini bisiklete binerken izlemek için toplanan grupla bir süre sohbet etti.

Dün 45’inci evlilik yıldönümlerini kutlayan Biden ve eşi Jill Biden, Delaware eyaleti sahillerindeki Gordons Pond bölgesinde birlikte sabah bisiklet turu yapıyordu.

Beyaz Saray, Biden’a herhangi bir tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyulmadığını açıkladı.

VOA tarafından geçilen Biden Bisikletten Düştü haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Biden Bisikletten Düştü haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Biden Bisikletten Düştü haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.