Bezos’tan Ünlü Şarkıcıya 100 Milyon Dolar

Bezos’tan Ünlü Şarkıcıya 100 Milyon Dolar

ABONE OL
00:32 - 14/11/2022 00:32
Bezos’tan Ünlü Şarkıcıya 100 Milyon Dolar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Dünyanın en zengin ikinci insanı Jeff Bezos Amerika’da müzik dünyasının efsanevi ismi Dolly Parton’a bağışlarında kullanmak üzere 100 milyon dolar verdi.

Jeff Bezos, Cesaret ve Medeniyet Ödülleri girişimi çerçevesinde bağışlarda kullanmak üzere bu yıl Parton’a 100 milyon dolar verilmesine karar verildiğini kaydetti.

Bezos kararını sosyal medya hesabından açıkladı ve Partonun kalbiyle hareket eden biri olduğunu belirtti.

Parton bu parayı istediği yardım kuruluşlarına dağıtabilecek.

Daha önce bu girişim çerçevesinde Bezos 100’er milyon dolar CNN televizyonunda yorumcu Van Jones’la İspanyol şef Jose Andres’a vermişti.

Parton yardımsever kişiliğiyle de tanınan bir isim. Geçen ay bu konuda bir ödül alırken, yardım severliğin vergiden düşmek için yapılan bir davranış olmadığını belirtmişti.

Parton, her zaman konuşmaktan gurur duyacağı işler yapmak istediğini de söylemişti.

VOA tarafından geçilen Bezos’tan Ünlü Şarkıcıya 100 Milyon Dolar haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Bezos’tan Ünlü Şarkıcıya 100 Milyon Dolar haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Bezos’tan Ünlü Şarkıcıya 100 Milyon Dolar haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.