BAT-Cemevi Gençlik Kurulu gerçekleştirdi

BAT-Cemevi Gençlik Kurulu gerçekleştirdi

ABONE OL
23:01 - 02/03/2020 23:01
BAT-Cemevi Gençlik Kurulu gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

BAT-Cemevi Gençlik Kurulu (BDAJ-Berlin) gerçekleştirdikleri genel kurul seçimiyle önümüzdeki dönemde görev alacak yeni yönetim kurulu üyelerini belirledi.

BAT-Cemevi’de düzenlenen BAT-Cemevi Gençlik Genel Kurulu saygı duruşu ve İnanç Kurulu üyesi Pir İsmail Canbaz’ın verdiği gulbenkle başladı.

Saygı duruşu ve Gulbengin ardından İnanç Kurulu’dan Metin Mat ve Yönetim Kurulu’dan Genel Sekreter Seyitali Dikmen kısa konuşmalarla kurulu selamladı ve belirlenecek yeni yönetime başarı dileklerini iletti.

Konuşmaların ardından genel kurul seçimini yönetmek için divana Azime Tazegül, Pınar Koç seçilirken, seçim sayım komisyonunda ise; Erdal Çağlar, Enderşan Turhan, Seyitali Dikmen, ve Aydın Yıldırım görev aldı.

Adayların kendilerini tanıtması ve gündem maddelerinin tartışılmasının ardından gerçekleştirilen seçim sonucunda yeni dönemde görev alacak isimler belirlendi.

Berlirlenen isimler sırasıyla şu şekilde:

Devrim Şahin Emre
Hatice Koç
Anıl Oğuz Sarpkaya
Yurtsever Özdemir
Selin Benli
Ece Gönül
Tolga İnci
Eren Kaya

 

Önümüzdeki günlerde bir araya gelecek olan yeni seçilen genç canlarımız kendi aralarında gerçekleştireceği toplantı sonucunda görev dağılımını belirleyecek.

Haber ve Fotoğraflar:BAT-Cemevi-Basın Ofisi

 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.