Başkonsolos Çelik EUBA`ya veda etti

Başkonsolos Çelik EUBA`ya veda etti

ABONE OL
21:15 - 15/08/2019 21:15
Başkonsolos Çelik EUBA`ya veda etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Avrupalı İşadamları Birliği EUBA’ da Kurban Bayramı bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Programa yakında görev süresi sona erecek olan T.C. Berlin Başkonsolosu Mustafa Çelik’in yanı sıra STK başkanları ve yöneticileri, EUBA üyeleri ve basın mensupları iştirak etti.

EUBA Doğu Almanya Başkanı Halil Kaya, katılımcıların bayramlarını kutlarken, bayramların kardeşlik ve dayanışma ruhunu pekiştiren müstesna günler olduğunu vurgulayarak, bizlerin de bir araya gelmesine vesile bu günün tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum dedi. Halil Kaya konuşmasının sonunda Başkonsolos Mustafa Çelik’e Almanya ve Berlin Türk toplumu ile uyumlu çalışmasından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, giderken kendisinin Berlin’de hoş bir seda bıraktığını belirtti. Başkan Halil Kaya EUBA adına hatıra olarak Başkonsolos Mustafa Çelik’e bir plaket takdim etti.

Berlin Başkonsolosu Mustafa Çelik te katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasının ardından bayramlarını kutladı.

Yakında görev süresinin dolacağını vurgulayan Çelik, hazır bulunanlardan helallik isteyerek bir anlamda veda konuşmasını da gerçekleştirdi. Berlin’de STK ların uyumlu çalışmalarını devam ettirmelerini arzuladığını, daha çok bir araya gelmelerini ve daha fazla ortak akıl oluşturmalarını temenni etti. Başkonsolos Mustafa Çelik halen gençlerimizin eğitiminin en önemli çalışmamız olması gerektiği vurgusunu yaparak konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından, günü anlamına binaen misafirlere kurban eti ikram edildi.

ha-ber.com/Orhan Önaldı

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.