Bakan Fikri Ataoğlu´ndan KKTC´ye Davet

Bakan Fikri Ataoğlu´ndan KKTC´ye Davet

ABONE OL
11:16 - 30/10/2023 11:16
Bakan Fikri Ataoğlu´ndan KKTC´ye Davet
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı sayın Fikri Ataoğlu, Antalya Turizm Fuarı’nda yaptığı açıklamada, herkesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne davet ettiklerini söyledi.

Bakan Fikri Ataoğlu yaptığı açıklamada, “ Bugün Antalyada’yız. Antalya’da her yıl düzenlenen, bu yılda turizm fuarının düzenlendiği bu güzel günlerde çok farklı ülkeden katılan katılımcıların yanında yer almak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak biz de varız dedik. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak tarihi zenginliğimiz, doğal güzelliklerimiz, buna benzer alternatif turizm modelleri zenginliğinin aklımıza gelen her şeyin var olduğundan bahsettiğimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, sadece anlatmakla olmadığını, ilimlerin gösterilmesi ile olmadığını, reklamların yapılmasıyla hep olmadığını, bunun tek yolunun Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gelip görüp yaşamakla olduğunu anlatmaya çalıştık. Bundan dolayı herkesi bu anlatılan güzelim adadaki değerleri yaşayabilmek üzere herkesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne davet ediyoruz” dedi.

Bakan’dan Turizm Dosyasına teşekkür

Türkiye’de yayın yapan turizm sitelerini takip ettiklerini de belirten Bakan Fikri Ataoğlu, Turizm Dosyasına da teşekkür ederek, “Turizmle ilgili, turizm dosyası ve  buna benzer yapılan bütün çalışmaları takdirle izliyoruz ve takip ediyoruz. Bunların elbetteki destekleyici yönünde olması bizim için oldukça önemli.Amacımız ve yolumuz aynı. Dolayısı ile bu amacımıza ve yolumuza daha hızlı ulaşabilmek için bu tarz olayların da ciddi şekilde katma değer sağlayacağını düşünüyorum. Teşekkür ediyorum.”diye konuştu. (Halil Öncü)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=mq2iI6TpEsc

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.