Azerbaycan Yunanistan Büyükelçisini Geri Çekti

Azerbaycan Yunanistan Büyükelçisini Geri Çekti

ABONE OL
15:19 - 08/10/2020 15:19
Azerbaycan Yunanistan Büyükelçisini Geri Çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Azerbaycan, Ermenistan’la Dağlık Karabağ’da devam eden krizle bağlantılı olarak Yunanistan büyükelçisini geri çağırdı.

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı’ndan bugün yapılan açıklamada, “Azerbaycan’ın işgal altındaki topraklarına, askeri operasyonlarda yer almak üzere Yunanistan dahil diğer yabancı ülkelerden Ermeni vatandaşlarının geldiğiyle ilgili açık kaynaklardan aldığımız bilgiyi Yunanistan Dışişleri Bakanlığı’nın dikkatine sunduk” ifadeleri yer aldı.

Çatışmaların yeniden alevlendiği Dağlık Karabağ’a diğer ülkelerden de Ermeni vatandaşlarının savaşmak üzere getirildiği yönündeki iddialar hem Ermenistan hem de Yunanistan tarafından reddediliyor.

Azeri hükümetinin bu iddiasını “asılsız ve rencide edici” olarak nitelendiren Yunanistan yönetimi Çarşamba günü Azerbaycan büyükelçisini geri çekmişti.

VOA tarafından geçilen Azerbaycan Yunanistan Büyükelçisini Geri Çekti haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Azerbaycan Yunanistan Büyükelçisini Geri Çekti haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Azerbaycan Yunanistan Büyükelçisini Geri Çekti haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.