Avrupalı Köprübaşılılar 22 Şubat’ta 9. kez buluşuyor

Avrupalı Köprübaşılılar 22 Şubat’ta 9. kez buluşuyor

ABONE OL
23:53 - 10/02/2020 23:53
Avrupalı Köprübaşılılar 22 Şubat’ta 9. kez buluşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Avrupa Trabzon Köprübaşılılar Kültür, Sosyal ve Dayanışma Derneği, dokuzuncusunu düzenleyecekleri “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma” gecesiyle ilgili hazırlıkları tamamladı.

22 Şubat’ta Schwelm Eventhalle’de düzenlenecek geceye Köprübaşı kaymakamı, belediye başkanı başta olmak üzere eğitim, iş, sanat, medya ve spor dünyasından bir çok seçkin davetli katılacak.

Televizyonların ünlü sunucusu Murat Kurt’un sunumu ile gerçekleşecek gecede; Karadeniz müziğinin güçlü sesleri Onay Şahin, Köprübaşılı Anıl ve Azam Yılmaz kardeşler ve orkestrası eşliğinde Ali Bulut ile Trabzon Köprübaşılılar Derneği minikler horon ekibi sahne alacak.

Avrupa Trabzon Köprübaşılılar Derneği Başkanı Ahmet Anaç gece hakkında şunları söyledi:

” Geleneksel hale getirdiğimiz ve 22 Şubat’ta dokuzuncusunu düzenleyeceğimiz ‘Birlik, Beraberlik ve Dayanışma’ gecemizle ilgili hazırlıklarını tamamladık. Arpalı, Çifteköprü, Güneşli, Yağmurlu, Beşköy, Akpınar, Fidanlı, Gündoğan,Konuklu, Küçükdoğanlı, Büyükdoğanlı, Yılmazlar, Dağardı, Emirgan ve Merkez’den oluşan 15 farklı mahallemizdeki hemşehrilerimizi bir arada görmek, tanışmak ve birlikteliği paylaşmak adına bu dayanışma ve birlik gecesini organize ettik. Gecemizde çocuklar olmak üzere 7’den 70’e herkes için etkinlikler düşündük. Bu anlamda 22 Şubat’taki “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma” gecemizin geniş katılımlı geçmesini heyecanla bekliyor ve temenni ediyoruz. Bu anlamlı güne tüm Karadenizli ve Köprübaşılı hemşerilerimizi davet ediyoruz.”

ha-ber.com/Ercüment Aydın

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.