Atlanta’da 3 Masaj Salonuna Saldırı

Atlanta’da 3 Masaj Salonuna Saldırı

ABONE OL
14:21 - 17/03/2021 14:21
Atlanta’da 3 Masaj Salonuna Saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Atlanta ve çevresinde üç ayrı masaj salonuna silahlı saldırı düzenlendi. Yetkililere göre saldırılarda en az yedi kişi hayatını kaybetti. Ölenlerin çoğunun Asyalı kadınlar olduğu belirtildi.

AP haber ajansına göre yetkililer önce Cherokee ilçesinde akşamüstü saatlerinde bir masaj salonunda düzenlenen saldırıda üç kişinin öldüğünü, iki kişininse yaralandığını bildirdi.

Daha sonra Atlanta’da bir caddenin iki yakasında karşılıklı bulunan iki masaj salonuna düzenlenen saldırılarda da dört kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Yetkililer Atlanta’daki saldırıyla Cherokee ilçesindeki saldırıların birbiriyle bağlantılı olup olmadığını araştırıyor. Cherokee ilçesi Atlanta’nın 50 kilometre kuzeybatısında yer alıyor.

Yetkililer Cherokee ilçesinde görülen koyu renkli cip kullanan bir şüpheliyi arıyor.

VOA tarafından geçilen Atlanta’da 3 Masaj Salonuna Saldırı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Atlanta’da 3 Masaj Salonuna Saldırı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Atlanta’da 3 Masaj Salonuna Saldırı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.