ATAV’da Yeliz Gül Ege yeniden başkan seçildi

ATAV’da Yeliz Gül Ege yeniden başkan seçildi

ABONE OL
22:47 - 02/11/2021 22:47
ATAV’da Yeliz Gül Ege yeniden başkan seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Yeliz Gül Ege yeniden seçildi.

ATAV Seçimli Genel Kurulu Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı ve ATAV Mütevelliler Kurulu üyelerinin katılımıyla yapılan genel kurulun divan başkanlığını Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş yaptı.

ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege, kongre açılışında yaptığı konuşmada, ATAV’ın faaliyetleri ile Antalya Kongre Bürosu ve Antalya Kadın Müzesi çalışmaları hakkında da bilgi veren Ege şunları kaydetti.

‘’Antalya’nın iş insanları ve kurumlarının mütevelli heyetinde bulunduğu vakfın, her yıl küçük de olsa destek aldığı takdirde yapacağı projeler ve tanıtımlar daha etkin ve güçlü olacaktır. Vakfımız dar bütçelerle büyük projelere imza atıyor. Bu projelerde bize destek olan, sponsorluk görevini üstlenen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Antalya için çalışmaya devam edeceğiz.”

Genel kurulda yapılan seçimde ATAV Yönetim Kurulu’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi, ATSO, Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB), Fraport TAV Antalya Havalimanı kurumlarından ve Corendon, SunExpress havayolu şirketlerinden temsilciler yer aldı.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.