Aşı Olan New Yorklular Sokakları Doldurdu

Aşı Olan New Yorklular Sokakları Doldurdu

ABONE OL
17:00 - 22/03/2021 17:00
Aşı Olan New Yorklular Sokakları Doldurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

New York’ta yaklaşık 7 milyon 500 bin kişiye aşı yapıldı. 12 milyon kişinin de aşı kriterlerine uyduğu açıklandı. Birçok New Yorklu’ya aşı için randevu verildi.

Hafta sonundan itibaren restoranların iç mekanlarında müşteri kabul etme kapasitelerinin yüzde elliye çıkmasıyla birlikte New Yorklular sokaklara akın etti.

Bir yıldır ayakta kalmaya çalışan restoran işletmecileri, hafta sonu hem iç
mekanlarını hem de dış mekanlarını doldurdu.

Yoğun kar yağışı ve kar fırtınalarının etkisi altında kalan New York’ta hafta sonu hava sıcaklığının 13 dereceye yükselmesiyle birlikte New Yorklular; kentin parklarını, çocuk bahçelerini, basketbol sahalarını ve plajlarını doldurdu. New
York’ta Corona enfeksiyonu nedeniyle en fazla can kaybının kayda geçtiği yer olan huzurevleri sakinleri de sokaklara çıktı.

Uzun bir süredir ciddi ekonomik sıkıntı içinde olan kent esnafının da hafta sonu işleri açılınca yüzü güldü.

VOA tarafından geçilen Aşı Olan New Yorklular Sokakları Doldurdu haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Aşı Olan New Yorklular Sokakları Doldurdu haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Aşı Olan New Yorklular Sokakları Doldurdu haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.