ANTGİAD 31 yaşında

ANTGİAD 31 yaşında

ABONE OL
18:49 - 16/08/2021 18:49
ANTGİAD 31 yaşında
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya’da ilk kurulan iş insanları derneği olan Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), 31’inci kuruluş yıldönümünü düzenlenen sade törenle kutladı.

ANTGİAD yönetimi Manavgat başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde meydana gelen orman yangınları nedeniyle 31. Kuruluş yıldönümü etkinliklerini Atatürk Anıtı’na çelenk koyup saygı duruşunda bulundu.

ANTGİAD Başkanı Osman Sert, kuruldukları günden bu yana Antalya’ya hizmet verdiklerini belirtti. ANTGİAD’ın Antalya’nın çok önemli bir değeri olduğunu vurgulayan Sert, şunları kaydetti.

“Derneğimizin 31’inci yılını geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 31 yıl önce 11 kurucumuz tarafından kurulan derneğimiz bugün 160’ı aşkın üyesiyle Antalya’ya, ülkemize, ekonomiye ve sosyal hayata katkı sunan büyük bir organizasyon haline geldi. ANTGİAD, Antalya’da kurulan ilk iş insanları derneği olarak önemli bir misyona da sahip oldu. Derneğimiz kuruluşuyla kentte öncü olmuştur. Genç iş insanları olarak bu ülkenin ve bu kentin geleceği olduğumuzu biliyoruz.”

ANTGİAD’ın kentin ve ülkenin geleceği için kuruluşundan bu zamana kadar her zaman gençlik odaklı çalıştığını anlatan Osman Sert, gençlerin girişimciliğe ve katma değer üretmeye yönlenmesi için her türlü çalışmada yanlarında olmaya özen gösterdiklerini bildirdi.

ANTGİAD olarak kentte yalnızca ekonomi odaklı değil eğitim, kültür, sanat ve spor odaklı gelişimler için de çalışmalar yürüttüklarını vurgulayan ANTGİAD Başkanı Sert, şöyle devam etti.

‘’Bizler biliyoruz ki güçlü ve eğitimli gençler ile ülkemiz yükselecek. ANTGİAD olarak Antalya’da öncü olmayı sürdüreceğiz. Antalya için birliktelikle hareket etmek kente ve ülkeye katkı koyacaktır. Antalya için ortak akılla ortak değerler yaratılmalı. Sivil toplum ve kurumlar olarak bir araya gelerek Birleşmiş Milletler Kalkınma Planı gibi Antalya’nın kalkınma planını ortaya koymalı ve elbirliğiyle çalışmalıyız.”

Kuruluş yıldönümü için belirledikleri bütçeyi yangın bölgesi için kullanacaklarını vurgulayan Osman Sert, ‘’Umarım bir nebze olsun yangından etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarabiliriz” dedi.

ANTGİAD olarak gençlerin, Antalya ve ülke için çalışıp üreteceklerini ifade eden Osman Sert, sözlerini şöyle tamamladı.

‘’Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır’ sözü her zaman aklımızdadır. Atamızın bize emanet ettiği vatanın ümidi ve geleceği olmaktan gururlu ve mutluyuz. Ulu Önder’in gösterdiği yolda ANTGİAD olarak yürümeye devam edeceğiz.’’

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.