Almanya`da düğün sektörü masaya yatırıldı

Almanya`da düğün sektörü masaya yatırıldı

ABONE OL
20:46 - 14/08/2021 20:46
Almanya`da düğün sektörü masaya yatırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid 19 pandemi sürecinden olumsuz olarak en fazla etkilenen sektörlerden birisi de kuşkusuz düğün ve eğlence sektörüdür.

Bu sektörün Hamburg’daki temsilcileri de yaşadıkları mağduriyetleri yerel yöneticilere ve siyasilere anlatmak için bir dizi toplantılar düzenleyerek, dikkatleri üzerlerine çekmeye çalışıyorlar.

Bu girişimlerin en sonuncusu sektörün önemli isimlerinden olan Turgut Duman‘ın katıldığı toplantıda siyasilere konuyla ilgili yaptığı açıklamalar ve onlardan destek isteme girişimi oldu.

Bundan kısa bir süre önce hijyen koşullarına uygun bir şekilde La Mira Eventlocation salonunu tekrar hizmete açtıklarını büyük bir sevinçle dile getiren Duman, „amacımız içinde bulunduğumuz sektörün sorunlarını çözmeye yönelik adımları güçlü bir şekilde birlikte atmaktır “dedi.

SİYASİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Kuzey Almanya’nın liman şehri Hamburg’un Feld str bölgesinde bulunan Dom Lunaparkta bir Restoranda düzenlenen, düğün, event ve gastronomi branşlarını yönelik bir toplantıya Federal Meclis Milletvekili adayları olan Dorothee Martin ve Falko Droßmann’ın özel daveti üzerine katılan Turgut Duman, Almanya ve Hamburg’da düğün ve eğlence sektöründe yaşanan can alıcı sorunlara ve sektörün gelecekte düzlüğe nasıl çıkabilecekleri yönünde görüş ve düşüncelerini dile getirdi.

Toplantıya yakında Almanya’da yapılacak olan genel seçimlerde SPD partisinin adayı olarak katılacak olan federal meclisin şu an maliye bakanı olarak görev yapan Olaf Scholz‘da katıldı.

„EVLİLİK ÖNEMLİ BIR AİLE YAPISIDIR “

Toplantıya katılan Hamburg eyaletinin eski başbakanı Olaf Scholz, kendisinin de mutlu bir evliliği olduğunu, evliliğin çok değerli bir aile kurumu olduğunu ve düğünlerin de yavaş yavaş normale dönmesi gerektiğini belirtti. Scholz evlilik merasiminin aile yapısı için çok önemli ve değerli bir adım olduğunu ifade etti.

Olaf Scholz konuşmasının devamında, aşı olmanın önemine dikkat çekerek, geriye yönelik dönüş normalleşmesi için bunun zorunluluğuna dikkat çekti.

Toplantıya katılan düğün ve eğlence sektörünün önemli isimlerinden olan Turgut Duman’da, 2021 Almanya Başbakan adayı Olaf Scholz’a seçimlerde başarılar dileyerek, düğün sektörünün Almanya için ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı ve bu sektöre sahip çıkılması talebinde bulundu.

Turgut Duman ayrıca bu toplantıya kendisini davet ederek düşüncelerini açıklama fırsatı veren, Federal Almanya meclis milletvekili adayları olan, Dorothee Martin, Falko Droßmann‘a ve Niels Annan‘a çok teşekkür etti.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.