Ali Desidero Türk silahlarını beğendi

Ali Desidero Türk silahlarını beğendi

ABONE OL
14:25 - 04/03/2022 14:25
Ali Desidero Türk silahlarını beğendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Asıl ismi Yıldırım Memişoğlu olan sanatçı, her fuarda hazır bulunuyor. Ali Desidero karakteriyle ünlenen oyuncu ve silah uzmanı Yıldırım Memişoğlu, 47’inci Uluslararası Nürnberg silah fuarının açılışa katılarak, Türkiye yapımı silahları denedi ve Türk savunma sanayisine övgülerde bulundu.

Almanya’nın Nürnberg kentinde gerçekleşen ve 6 Mart tarihine kadar sürecek olan Uluslararası Nürnberg Silah Fuarı’nı ziyaret eden, geçmişte bir tıraş bıçağı reklamıyla ünlenmiş Ali Desidero lakaplı oyuncu ve özel güvenlik şirketini sahibi ve silah uzmanı Yıldırım Memişoğlu, Türk savunma sanayinin çok iyi durumda olduğunu belirterek, “Silahlarımız dünya ile yarışacak seviyeye geldi” dedi.

TIRAŞ BIÇAKLARI İLE ÜNLENMİŞTİ

Yıldırım Memişoğlu, 1973 yılında gerçekleşen ve İstanbul’da doğdu. ABD ve İngiltere’de koruma ve güvenlik konularında Smith & Wesson, Hekler & Koch, Asis gibi eğitim kurumlarında eğitim gördü. Bir zamanlar yayınlanan tıraş bıçağı reklamlarında Ali Desidero lakabıyla ünlenen Yıldırım Memişoğlu, bir güvenlik şirketi sahibi. 2006 yılında Hayatımın Kadınısın isimli dizide Necdet karakteri ile oyunculuğa adım atan Memişoğlu, birçok dizide rol aldı ve halen aktif olarak oyunculuğa devam etmekte. 2013-2014 yılları arasında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Poyraz karakterini canlandıran Memişoğlu, son olarak 2014 ile 2016 arasında yayınlanan Kertenkele isimli dizide Deli Kenan karakterini canlandırdı.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.