Ali Akdemir İşyeri Temsilci Seçimini Yine Kazandı

Ali Akdemir İşyeri Temsilci Seçimini Yine Kazandı

ABONE OL
20:58 - 02/04/2022 20:58
Ali Akdemir İşyeri Temsilci Seçimini Yine Kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’nın Hamburg şehrinde sağlık çalışanlarının Asklepios West Klinikum’da işyeri temsilciliği için yapılan Asklepeion seçimde, kamu çalışanları sendikası Verdi’den aday gösterilerek seçimlere katılan Ali Akdemir, 4. kez seçilmeyi başardı.

1400 sağlık çalışanının mevcut olduğu, Asklepios West Klinikum’a bağlı 4 klinikte çalışanların oy kullandığı, zorlu seçim maratonu sonucu Ali Akdemir bir kez daha işyeri temsilcilik seçimlerini kazanmayı başardı. 13 asil temsilci üyenin seçildiği yarışta, Akdemir 12’nci sıraya girmeyi hak kazandı.

Yeni göreve seçilen temsilciler, 4 yıl süreyle görev yapacaklar.

KENDİSİNE DUYULAN GÜVENE TEŞEKKÜR ETTİ!

Toplam 28 adayın yarıştığı seçimden sonra konuşan Akdemir “beni bu göreve layık gören arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onların bana duyduğu güvene layık olmaya çalışacağım. İlk onüç’e girmeyi başaran göçmen kökenli tek kişi ben oldum.

Bu seçimle birlikte bu 4. kez aday olup, kazanmış oldum. Sağlık sektöründe temsilci olarak 12 yılı geride bıraktım. Bu dördüncü periyotla birlikte beni 4 yıllık yeni bir çalışma süreci bekliyor” dedi.

Konuşmasının devamında Akdemir, 30 yılın üzerinde değişik gazete, dergi ve yayın organlarında sürdürdüğü gazetecilik mesleğinin yanı sıra, uzun zamandır sağlık sektöründe de işyeri temsilcisi ve engelli işçilerin (SBV) danışmanı olarak, Asklepios Westklinikum Hamburg GmbH’da görev yaptığını belirterek, son dönemlerdeki sosyal hakların kısıtlanmasına, kamu kuruluşlarındaki özeleştirmelere ve sağlık çalışanlarının yüz yüze kaldıkları sorunlara karşı kamuoyunun dikkatini çekti.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.