Alec Baldwin Film Setinde Ölüme Neden Oldu

Alec Baldwin Film Setinde Ölüme Neden Oldu

ABONE OL
17:07 - 22/10/2021 17:07
Alec Baldwin Film Setinde Ölüme Neden Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Hollywood yıldızı Alec Baldwin, film çekimi sırasında kullandığı kurusıkı tabancayı ateşlemesi sonucu filmin yönetmenini ve görüntü yönetmenini vurdu. 42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Filmin yönetmeni Joel Souza’nın hastanede tedavisi devam ediyor.

“Rust” isimli filmin ABD’nin New Mexico eyaletinde devam eden çekimleri sırasında meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Film çekimi sırasında oyuncu Alec Baldwin, elindeki kurusıkı silahı ateşledi. Ancak silahın patlamasıyla birlikte filmin yönetmeni Souza ve görüntü yönetmeni Hutchins yaralandı. Ağır yaralı olan Hutchins helikopterle hastaneye gönderilirken Souza’ya da olay yerine gelen ambulansta ilk müdahale yapıldı ve hastaneye kaldırıldı.

Daha sonra yapılan açıklamada Hutchins’in yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Souza’nın da tedavi sonrası hastaneden taburcu edildiği belirtildi ancak durumuna ilişkin net bir açıklama yapılmadı.

Bölge polisi olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı. Aktör Baldwin’in ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı ifade ediliyor. Görgü tanıkları Alec Baldwin’in olayın ardından sette gözyaşlarına boğulduğunu anlattı.

Baldwin, söz konusu filmde de 1880’li yıllarda yanlışlıkla 13 yaşındaki torununu öldüren bir karakteri canlandırıyordu. Yapılan açıklamada filmin çekimlerinin askıya alındığı duyuruldu.

Hayatını kaybeden Hutchins’in aslen Ukraynalı olduğu ve bir dönem araştırmacı gazeteci olarak çalıştıktan sonra film sektörüne geçiş yaptığı biliniyor. Hutchins, 2019 yılında Amerika’da Yıldızı Parlayan Görüntü Yönetmenleri’nden biri olarak seçilmişti.

VOA tarafından geçilen Alec Baldwin Film Setinde Ölüme Neden Oldu haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Alec Baldwin Film Setinde Ölüme Neden Oldu haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Alec Baldwin Film Setinde Ölüme Neden Oldu haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.