Alanya, Hollanda Turizm Fuarı´da Büyük İlgiyle Karşılandı

Alanya, Hollanda Turizm Fuarı´da Büyük İlgiyle Karşılandı

ABONE OL
11:16 - 11/01/2024 11:16
Alanya, Hollanda Turizm Fuarı´da Büyük İlgiyle Karşılandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Hollanda’nın Utrect şehrinde düzenlenen turizm fuarına 50 metrekarelik özel bir stantla katıldı.

Hollanda’da organize edilen Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı, profesyonellere yönelik olan ilk günüyle başladı. Alanya standı ilk günde turizm profesyonellerinden yoğun ilgi gördü. Fuarda, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ile ALTAV ve ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu Alanya’yı temsil ediyor. Aynı zamanda birçok Alanyalı turizmciyi de ağırlayan stant çeşitli toplantılara ev sahipliği yapıyor.

ALANYALI BAŞKONSOLOSTAN ZİYARET

Fuarın ilk gününde Alanyalı Amsterdam Başkonsolosu Mahmut Burak Ersoy şehrinin standını ziyaret etti. Başkonsolos Ersoy’a, Alanya Kaymakamı tarafından şehrin sembolü olan bir hediye de takdim edildi. Bu ziyaret, Alanya’nın uluslararası alandaki tanınırlığını ve turizmdeki etkisini artırmaya yönelik atılan adımların bir göstergesi olarak dikkat çekti.

YOĞUN İLGİ UMUTLARI ARTIRDI

Fuarın ilk gününden izlenimlerini aktaran Dahaoğlu, “Hollanda fuarında standımıza olan ilgi ilk günden çok yüksek” diyerek umutlu olduklarını söyledi.

Profesyonellere yönelik olan ilk gün sonrasında, fuar 15 Ocak tarihine kadar sürecek. ALTAV yetkilileri ise fuar boyunca Alanya’nın güzelliklerini ve benzersiz turizm potansiyelini geniş kitlelere tanıtmak için çaba gösterecek. Fuarın diğer günlerinde de Alanya standının olumlu ivmesinin artarak devam etmesi bekleniyor. (ALTAV)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.