Aktör Ray Liotta Hayatını Kaybetti

Aktör Ray Liotta Hayatını Kaybetti

ABONE OL
19:25 - 27/05/2022 19:25
Aktör Ray Liotta Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Goodfellas ve Field of Dreams filmlerinin yıldız oyuncusu Ray Liotta, 67 yaşında hayatını kaybetti.

Dominik Cumhuriyeti Ulusal Adli Tıp Enstitüsü kurumundan bir yetkili, Liotta’nın ölümünü doğruladı ve sanatçının cenazesinin Cristo Redentor morguna kaldırıldığını söyledi. Ray Liotta’nın bir film çekimi için Dominik Cumhuriyeti’nde olduğu belirtildi.

1954 yılı doğumlu 67 yaşındaki sanatçının menajeri Liotta’nın uykusundayken hayatını kaybettiğinin tespit edildiğini açıkladı. Öksüz ve yetim olan Liotta henüz 6 aylıkken bir aile tarafından evlat edinilmiş ve çocukluk yıllarında sporla ilgilenmişti. Lisede bir öğretmeninin yönlendirmesiyle oyunculuk yapmaya başlayan Liotta, Miami Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi aldı. İlk büyük rolünü de Bir Başka Dünya adlı dizi filmde oynadı.

Ray Liotta’ya asıl şöhreti getiren, yönetmen Martin Scorsese’nin ünlü filmi Goodfellas’ta canlandırdığı mafya babası Henry Hill rolü oldu.

VOA tarafından geçilen Aktör Ray Liotta Hayatını Kaybetti haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Aktör Ray Liotta Hayatını Kaybetti haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Aktör Ray Liotta Hayatını Kaybetti haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.