Ahlen’de romatizma hastalığı toplantısı

Ahlen’de romatizma hastalığı toplantısı

ABONE OL
00:21 - 13/11/2019 00:21
Ahlen’de romatizma hastalığı toplantısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Ahlen Belediyesinin yaşlılara yönelik bir projesi olan „Ahlen ‘de Yaşlanmak “grubu 13 Kasım Çarşamba günü saat 16.00’da romatizma hastalığıyla ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenlemiş bulunuyor. Romatizmal hastalığı olanların günlük yaşamda bu hastalıkla ve ona bağlı ağrılarla nasıl baş edilebileceğini içerecek toplantıya konuşmacı olarak Oberhausen’de muayenehanesi bulunan Dr. Sertan Saraçbaşı davet edildi.

Özellikle yaşlı insanlarda görülen romatizma hastalığı olanlar şu zorluklarla karşılaşırlar: Ağrıyan, sızlayan eklem yerleri, günlük yaşamda çok büyük yük olur. Maalesef Türkçe konuşan vatandaşlarımızı bu konuda aydınlatıcı, bilgilendirici fazla imkân bulunmamaktadır. Bu nedenle işte Ahlen Belediyesinin yaşlılara yönelik proje grubu sizlere anadilinizde romatizma ile bu toplantıyı düzenlemiş bulunmaktadır.

Romatizma hastalığı ve tedavisi, romatizma nasıl oluşur ve belirtileri nelerdir? Tüm bu sorulara o gün cevap aranacak hekim Sertan Saraçbaşı vatandaşlarımızı bilgilendirecek.

Dr. Sertan Saraçbaşı sizleri aşağıda belirtilen yer ve tarihte önce Türkçe olarak bu hastalık konusunda bilgilendirecek sonra da sizlerden gelecek soruları yanıtlayacak.

Romatizma konulu bilgilendirme toplantısı ücretsiz olacak.

Program 13 Kasım Çarşamba günü saat 16.00’da Im Burbecksort 57, 59229 Ahlen adresindeki JuK Haus’ta yapılacak.

Sorularınız için:

Felix Ridder ([email protected]) ya da Mehmet Tanlı (02382/59745).

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.