Afganistan’da Kur’an Okunan İbadethaneye Bombalı Saldırı

Afganistan’da Kur’an Okunan İbadethaneye Bombalı Saldırı

ABONE OL
16:48 - 18/12/2020 16:48
Afganistan’da Kur’an Okunan İbadethaneye Bombalı Saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Afganistan’da bir ibadethanede Kur’an okunması sırasında meydana gelen patlamada en az 15 kişi hayatını kaybetti, yaklaşık 20 kişi yaralandı. Afganistan İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ölen ve yaralananlar arasında çocukların da bulunduğu belirtildi.

Patlamanın Gazni eyaletindeki bir ibadethanede meydana geldiği belirtildi. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı. Son dönemde Afganistan’da sivillere ve güvenlik güçlerine yönelik saldırılarda artış görülüyor.

ABD ve Taleban Şubat ayında, ABD güçlerinin Afganistan’dan çekilmesi, Taliban’ın da terör örgütlerinin Afganistan’da yuvalanmasına izin vermemesi karşılığından ateşkes anlaşması imzalamıştı.

VOA tarafından geçilen Afganistan’da Kur’an Okunan İbadethaneye Bombalı Saldırı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Afganistan’da Kur’an Okunan İbadethaneye Bombalı Saldırı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Afganistan’da Kur’an Okunan İbadethaneye Bombalı Saldırı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.