“Abromoviç’in Yatı Türkiye Açıklarında”

“Abromoviç’in Yatı Türkiye Açıklarında”

ABONE OL
13:37 - 21/03/2022 13:37
“Abromoviç’in Yatı Türkiye Açıklarında”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Rus oligark ve işadamı Roman Abromoviç’in lüks yatının Türkiye’nin güneybatı kıyısı açıklarında seyir halinde olduğu bildirildi.

Deniz trafiği verilerine göre, 140 metrelik “Solaris” isimli ve Bermuda bandıralı süper lüks yat, 8 Mart’ta onarımda olduğu Barselona’daki bir tersaneden ayrıldı.

13 Mart’ta Karadağ’ın tatil beldesi Tivat’tan hareket eden ve birkaç gün Yunanistan’ın Girit adası yakınlarında turlayan yatın, bu sabah Türkiye sahilinin 3 kilometre uzağında görüldüğü ve Datça’ya doğru gittiği belirtildi.

Abromoviç geçen hafta özel jetiyle İstanbul’dan Moskova’ya uçmuştu. Uçuş takip verilerine göre bu seyahat, Abromoviç’in İstanbul’la Moskova arasında üç gün içinde yaptığı ikinci sefer oldu.

Roman Abromoviç, Rusya’nın Ukrayna saldırısı ardından batı tarafından yaptırımlar uygulanan ve varlıklarına el konulmak için harekete geçilen Rus oligarklar arasında yer alıyor.

İngiltere’nin bazı Rus oligarklara yönelik yaptırımlarının ardından, Abromoviç sahibi olduğu Chelsea futbol kulübünü de satma kararı almıştı.

VOA tarafından geçilen “Abromoviç’in Yatı Türkiye Açıklarında” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “Abromoviç’in Yatı Türkiye Açıklarında” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan “Abromoviç’in Yatı Türkiye Açıklarında” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.