Abramoviç’in İki Süper Lüks Yatı Da Türkiye’de Demirledi

Abramoviç’in İki Süper Lüks Yatı Da Türkiye’de Demirledi

ABONE OL
13:45 - 22/03/2022 13:45
Abramoviç’in İki Süper Lüks Yatı Da Türkiye’de Demirledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Rus oligark Roman Abramoviç’in ikinci bir süper lüks yatı daha Türkiye’de demirledi. Dün Solaris adlı teknesi Bodrum açıklarına gelen Rus milyarderin ikinci dev yatı The Eclipse de bugün Marmaris’e demir attı.

The Eclipse isimli 162,5 metre uzunluğundaki dünyanın en büyük yatlarından biri olan tekne de Yunanistan’ın Midilli ve Rodos adaları civarından Türk karasularına giriş yaptı ve Marmaris’te demirledi.

Süper lüks yat The Eclipse’de, iki helikopter pisti, yüzme havuzu ve füze savunma sistemleri bulunuyor.

Abramoviç’in sözcüsü Reuters haber ajansının konuya ilişkin sorularını yanıtsız bıraktı. Her iki süper yat da Almanya’da inşa edilmişlerdi. Abramoviç’in geride bıraktığımız hafta en az iki defa Moskova-İstanbul arasında seyahat ettiği iddia ediliyordu.

VOA tarafından geçilen Abramoviç’in İki Süper Lüks Yatı Da Türkiye’de Demirledi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Abramoviç’in İki Süper Lüks Yatı Da Türkiye’de Demirledi haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Abramoviç’in İki Süper Lüks Yatı Da Türkiye’de Demirledi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.