ABD’yle Savunma Müzakeresinde Sonuç Yok 

ABD’yle Savunma Müzakeresinde Sonuç Yok 

ABONE OL
09:40 - 17/11/2021 09:40
ABD’yle Savunma Müzakeresinde Sonuç Yok 
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Mili Savunma Bakanlığı, Türkiye ile ABD arasında dün Washington’da yapılan müzakereye ilişkin olumlu geçtiği dışında herhangi bir sonuç açıklamasında bulunmadı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bu sabah yapılan açıklamada, Washington’da iki ülke arasında savunma grup toplantısı yapıldığı anımsatıldı. Açıklamada “Olumlu ve yapıcı bir ortamda geçen toplantıda askeri heyetler arasında ikili ve bölgesel savunma güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Müteakip toplantının Türkiye’de yapılması konusunda mutabık kalındı” denildi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dünkü açıklamasında ABD’yle yürütülen bu müzakere sürecini Türkiye’nin F-16 askeri uçak ve modernizasyonları talebi kapsamında yapıldığını ifade etmişti.

VOA tarafından geçilen ABD’yle Savunma Müzakeresinde Sonuç Yok  haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. ABD’yle Savunma Müzakeresinde Sonuç Yok  haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan ABD’yle Savunma Müzakeresinde Sonuç Yok  haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.