*** 5. yılı kutladılar

*** 5. yılı kutladılar

ABONE OL
00:26 - 16/06/2019 00:26
*** 5. yılı kutladılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

5. yılı kutladılar

SV Türk Dachau 5. kuruluş yıldönümünü muhteşem bir balo ile kutladı. Başkan Yunis Deveci ”biz yönetim olarak geçiciyiz, kulübün kalıcılığı önemlidir” dedi

Almanya’nın Münih kenti yakınlarındaki Dachau’da Kreisklasse’de şampiyonluk mücadelesi veren SV Türk Dachau, kuruluşunun beşinci yılını kutladı. Ludwig Thoma Haus’daki kutlamaya Münih Türkgücü-Ataspor yöneticilerinin de bulunduğu üç yüze yakın seçkin davetli katıldı. Kutlamada bir konuşma yapan kulübün kurucu başkanı Yunis Deveci kalıcılığın önemine vurgu yaparak ”bizler yönetim olarak gelip geçiciyiz, önemli olan tam beş yıl önce kurulan bu kulübümüzün kalıcılığıdır.

dachau-5-yil-b.jpg

Umarım 10. yılımızı kulübümüz daha da iyi bir yerlere gelmiş olarak kutlarız” dedi. Ufuk, Eşref ve Kemal üçlüsünün sunduğu müzik ziyafetiyle konuklar geç saatlere kadar eğlenirken, bazı konuklar da tombaladan kazandıklarını sevincini yaşadı. Kutlamada kulübün değişik formaları açık artırmayla satıldı.

dachau-5-yil-c.jpg

Başta Münih Türkgücü-Ataspor başkanı Hüseyin Delemen ve as başkan Taşkın Akkay olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri kutlamaya katılarak kardeş kulübe destek verdi. 13 Şubat 2005’de kurulan SV Türk Dachau, üç yıl üst üste şampiyon olarak Kreisklasse’ye kadar yükseldi. Kulüp bünyesindeki iki takımda yaklaşık elli genç spor yapma olanağı buluyor.

dachau-5-yil-z.jpg

Ahmet İNCEL – ha-ber.com – Dachau  

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.