Yunus Özcan boksta Türklerin gururu oldu

Yunus Özcan boksta Türklerin gururu oldu

ABONE OL
17:20 - 16/06/2019 17:20
Yunus Özcan boksta Türklerin gururu oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Yunus Özcan boksta Türklerin gururu oldu

Profesyonel Dünya Boks Şampiyonu Romano Kühne’nin de katıldığı Potsdam Babelsberg’deki Metropolis Halle’de ”Boxing meets Movie -INTERNATIONALER BOX-ABEND” isimli karşılaşmalarda Türk Bayrağıyla ringe çıkan Türk Boksör Yunus Özcan, aldığı galibiyetle adeta Türklerin gururu oldu.

Başarılı genç boksörümüz Yunus Özcan, Profesyonel Dünya Şampiyonu Romano Kühne’nin de katıldığı boks karşılaşmalarında dördüncü profesyonel karşılaşması için çıktığı ringde Macar rakibi Norbert Tekerez, ile ringde orta sıklet 76,2 kilo da karşı karşıya geldi.

Boksörümüz Yunus Özcan, kendinden daha tecrübeli olan ve 60’ın üzerinde karşılama yapan Macar rakibi karşısında boksörümüz Yunus Özcan, ringde büyük bir üstünlük sağlayarak rakibine zor anlar yaşattı. Nefes kesen karşılaşmanın Sekiz rauntluk bölümünde.

Macar boksör Norbert Tekerez, karşılaşmada nakavt olmamak için adeta ringde köşe bucak kaçtı. Karşılaşmanın sonunda Türk boksörümüz ringden galibiyetle ayrılırken Türk seyircisinin gururu oldu. Karşılaşmanın sonunda boksörümüzün babası „7 Gün Ayran“ firma sahibi Mehmet Özcan ve kız kardeşi Dilek Özcan, ha-ber.com objektiflerine hatıra resmi çektirdiler.

ha-ber.com / Orhan Önaldı / ha-ber.com

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.