Yanlış Truss’ı Tebrik Ettiler

Yanlış Truss’ı Tebrik Ettiler

ABONE OL
11:17 - 07/09/2022 11:17
Yanlış Truss’ı Tebrik Ettiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

İngiltere’nin yeni Başbakanıyla isim benzerliği dolayısıyla birçok siyasetçi sosyal medyadan yanlış Liz Truss’ı tebrik etti.

Londra’da yaşayan Liz Trussell’ın twitter hesabını önce yanlışlıkla bir BBC muhabiri etiketleyerek, Boris Johnson’ın Kraliçe’ye istifasını sunmak üzere İskoçya’ya yaptığı seyahatin detaylarını yazdı.

Trussell da tweete cevaben, “Balmoral’a (Kraliçe’nin İskoçya’daki konutu) doğru yola çıkmaya hazırlanıyorum! Corgis’lerle (Kraliçe’nin köpekleri) tanışmak için sabırsızlanıyorum” diye yazdı.

İki Liz Truss’ı karıştıranlar arasında İsveç Başbakanı ve Yeşiller Partisi lideri Caroline Lucas da vardı.

İsveç Başbakanlığı hesabından tweet atan Başbakan Magdalena Andersson yanlış Liz Truss’ı etiketleyerek, “İngiltere Başbakanlığı görevini üstlenen @LizTruss’ı tebrik ediyoruz. İsveç ve İngiltere derin ve kapsamlı işbirliğini sürdürecektir. Vatandaşlarımız, ekonomilerimiz ve güvenliğimiz için önemli” diye yazdı.

Trussell da Andersson’a cevaben, “Yakında bir ziyaret yapmak için sabırsızlanıyorum! Köfteleri hazırlayın” ifadelerini kullandı.

Yeşiller Partisi lideri Lucas da yanlış Liz Truss’ı etiketleyerek,
“Sağcı bir ideolog olarak kampanya yürüttü ve öyle yönetecek – ki bu hepimiz için bir felaket” dedi.

Bir Twitter kullanıcısı ise, “Liz Trussell çok tatlı birine benziyor. Liz Truss yerine kendisi başbakanımız olabilir mi?” ifadelerini kullandı.

Gün boyu kendisine yanlışlıkla gönderilen tweetleri esprili şekilde yanıtlayan Liz Trussell’ın günün sonunda ise “of, ne gündü ama!” diye tweet atması dikkati çekti.

VOA tarafından geçilen Yanlış Truss’ı Tebrik Ettiler haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Yanlış Truss’ı Tebrik Ettiler haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Yanlış Truss’ı Tebrik Ettiler haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.