Yangınlar Sürüyor AKP ‘Kontrol Altında’ Diyor

Yangınlar Sürüyor AKP ‘Kontrol Altında’ Diyor

ABONE OL
16:22 - 05/08/2021 16:22
Yangınlar Sürüyor AKP ‘Kontrol Altında’ Diyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Muğla’da 36 bin kişi tahliye edildi, 55 bin hektar orman kül oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerleşim bölgelerindeki yangınlardan büyükşehir belediyelerinin sorumlu olduğunu açıkladı.

Kemerköy Termik Santrali’ndeki yangın söndürüldü.

Hükümetin kontrol altında yönündeki açıklamaları sürearken binlerce ağacı ve bölge halkını etkileyen yangınlar birçok noktada devam ediyor.

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde statüsü mahalle olarak değiştirilmiş olan civar köyler büyük hasar görürken Muğla’daki orman, tarım ve turizm alanlarında yangınlar sürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, bugünkü bilgi notunda, çoğu aslında köy olan 54 mahallede 11 bin 844 haneyi tahliye ettiklerini açıkladı. Belediye 36 bin 365 kişiyi evlerinden uzaklaştırmak zorunda kaldıklarını bildirdi.

Ören İlçesi’nde dünden itibaren 17 mahalle tahliye edildi. Bu kapsamda Alatepe, Çakıralan, Dere, Hüsamlar, Kalem, Kultak, Ören, Pınar, Sek, Türkevleri, Yoğunoluk, Çamlıca, Bağdamlar, Bayır, Gürceğiz, Akçayaka ve Karacaağaç’ta tahliye işlemleri yürütüldü. Burada 4 bin 994 hane boşaltılarak, 8 bin 743 kişi güvenli alanlara yönlendirildi.

VOA tarafından geçilen Yangınlar Sürüyor AKP ‘Kontrol Altında’ Diyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Yangınlar Sürüyor AKP ‘Kontrol Altında’ Diyor haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Yangınlar Sürüyor AKP ‘Kontrol Altında’ Diyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.