Uzmanlar uyardı: Geçen seneye göre çok hızlı artıyor

Uzmanlar uyardı: Geçen seneye göre çok hızlı artıyor

ABONE OL
23:24 - 06/08/2021 23:24
Uzmanlar uyardı: Geçen seneye göre çok hızlı artıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Oktan Erdikmen tarafından geçilen Uzmanlar uyardı: Geçen seneye göre çok hızlı artıyor – 6 Ağustos 2021 Oktan Erdikmen haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Uzmanlar uyardı: Geçen seneye göre çok hızlı artıyor – 6 Ağustos 2021 Oktan Erdikmen haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (2)
  • Mert

    Delta virüsü bu kadar tehlikeli olamaz. Oysa AKP virüsü Delta virüsünden 10 kat daha tehlikeli yayıldığı her yerde canlı cansız herşeyi yok ediyor çok daha ölümcül olabiliyor. AKP virüsünün hasarı çok büyük endişe verici oluyor. Ateş kezzab gibi maddelerden çok daha yakıcı kavurucu insanın ciğerlerini söküyor. Koronavirüsün ağızda tad almaya yok ederken AKP virüsü ise insanın dişlerini meyve ağacının meyveleri ağaçtan döker gibi döküyor. Asıl korunmamız gerek ortalıkta dolaşan en tehlikeli virüs varsa, oda AKP virüsüdür.

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Mert

    Dünya ülkeleri artık bundan böyle silah üretip başka ülkelerin iç politikasını karıştırıp, hak ve hukukuna burunlarını sokmak, onlara savaş açmak yerine, Covid 19 savaşının sonunu getirmek için milyarlar harcamaları gerekiyor. İşte bunu aynen yaşıyoruz Dünyanın çok daha kötü günler yaşayacağına insanlığın helak olacağını düşünenlerdenim. Doğanın şu günlerde insanlardan nasıl hesap sorduğunu yaşıyor görüyoruz. Dolayısıyla insanlığa zulüm eden kötü para babaları ülkeler de bunun faturasını silah üretmek satmak yerine böyle Aşı üreterek ödeyecekler. Yok öyle dünyada diktatörlük yaparak, jandarma rolünde olmak, hakimler gibi; benim verdiğim kararlar doğrultusunda bir dünya düzeni olacak demiş olmak, benim dediğim olacak demek artık geçmeyecek. Firavun gibi Musa’ya zulüm etmenin sonu geldi.
    Herkes nasıl yaratıldıysa Hür insan olarak yaşayacak. Biri birilerine esir köle olmayacak, alın teri sömürü düzeni yok olacak. Delta varyantı sonrası Norovirus geliyor. Sonra mı?
    İnsanlık çok daha kötü virusla muhatap olacak, Bu virusla ölümlerin sonu gelmeyecek.

    Yanıtla
    +0
    -0