Uzakrota Global, 24 Kasım’da İstanbul’da!

Uzakrota Global, 24 Kasım’da İstanbul’da!

ABONE OL
16:04 - 07/11/2023 16:04
Uzakrota Global, 24 Kasım’da İstanbul’da!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Uzakrota Global’in 21. Zirvesi Hilton Istanbul Bosphorus’ta toplanacak. Alanında otorite 150 konuşmacının yer aldığı oturumlarla, turizm ve seyahat endüstrisinde ufuk açması beklenen zirvenin konuları arasında sektörün geleceği ve hızlı değişim, yeni nesil pazarlama ve ödeme teknolojileri, inovasyon ve yapay zeka başı çekiyor.

Dünya seyahat endüstrisinin oyuncularını 10 yıldır bir araya getiren Uzakrota Global, 24 Kasım’da yedinci kez İstanbul’da toplanacak. Hilton Bosphorus’ta düzenlenecek olan, ‘’Dünyanın en etkili 10 turizm etkinliğinden biri’’ unvanına değer görülen zirveye İngiltere, BDT, Balkanlar, Avrupa ve Orta Doğu olmak üzere 70 ülkeden 10 bini aşkın turizm profesyonelinin katılması bekleniyor.

İstanbul’dan dünyaya açılan zirve

Uzakrota Global’in oturumları ve konusunda uzman 150 konuşmacısıyla sektörde yeni ufuklar açacağına dikkat çeken marka kurucusu Gökhan Erdoğan; ‘’Yerli bir marka olarak sektöre adım atarak 10 yıl önce ilkini düzenlediğimiz Uzakrota’nın 21. buluşmasını gerçekleştireceğiz. 2022 yılında zirve sayısını artırmaya başladık; 2023 yılında Berlin, Dublin, Saraybosna, Belgrad ve Bakü’den sonraki 6. durağımız İstanbul olacak. 2024 yılında ise kıtaları aşarak Özbekistan, Cape Town, Bakü, New York ayaklarıyla zirvemizi dünyaya yaymaya devam edeceğiz’’ dedi.

Uzakrota Global’in bu yıl odaklandığı konular arasında turizm ve seyahat endüstrisinin sürdürülebilirliği ve geleceği öne çıkıyor; oturumlarda sektörün inovasyon, yapay zeka, hızlı değişim, dijital pazarlama ve ödeme teknolojileri gibi kavramlar ile ilişkisi ele alınacak.

Türk Havayolları, Amadeus ve Tourism Malaysia ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan “Uzakrota Global 23″ün kurumsal sponsorluklarını Emirates, Paymentwall, Sigortambudur, Paximum ve Rixos Hotels; medya İletişim sponsorluğunu ise turizm iletişim ajansı Arya Medya yapıyor.

Zirve programının detayları ve daha fazla bilgi için: https://www.uzakrota.com/summit23/ (Tourexpi)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.