Üniversitede Silahlı Saldırı: 4 Öğrenci Yaralı

Üniversitede Silahlı Saldırı: 4 Öğrenci Yaralı

ABONE OL
16:59 - 24/01/2022 16:59
Üniversitede Silahlı Saldırı: 4 Öğrenci Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Almanya’da Heidelberg Üniversitesi’nde düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda kişi yaralandı, saldırgan intihar etti.

Frankfurt’un güneyindeki Heidelberg’de bulunan tarihi üniversite kampüsünde yaşanan olayda, aynı üniversiteye kayıtlı bir öğrencinin ders sırasında aniden uzun namlulu bir silahla etrafına ateş açtığı, biri ağır olmak üzere en az dört öğrencinin yaralandığı bildirildi.

Derslikten amfiye kaçan saldırgan polisin üniversite kampüsüne girmesinden sonra, elindeki silahı kendine doğrultarak, intihar ettiği öğrenildi.

Görgü tanıkları, saldırganın yanında başka silahların da bulunduğunu öne sürdü. Polis, eldeki ilk bulgulara göre, saldırının arkasında siyasi veya dini bir neden olmadığı bilgisini aktardı ve saldırganın bireysel nedenlerle hareket ettiğinden yola çıkıldığını kaydetti.

Alman medyasına konuşan bazı görgü tanıkları, saldırganın psikolojisinin bozuk olduğunu iddia etti.

Saldırının gerçekleştiği Heidelberg Üniversitesi, dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olarak biliniyor. 1386 yılında kurulan üniversitede 30 binden fazla öğrenci kayıtlı durumda.

VOA tarafından geçilen Üniversitede Silahlı Saldırı: 4 Öğrenci Yaralı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Üniversitede Silahlı Saldırı: 4 Öğrenci Yaralı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Üniversitede Silahlı Saldırı: 4 Öğrenci Yaralı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.