United Uçağındaki Yılan Ortalığı Karıştırdı 

United Uçağındaki Yılan Ortalığı Karıştırdı 

ABONE OL
10:19 - 19/10/2022 10:19
United Uçağındaki Yılan Ortalığı Karıştırdı 
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Florida- New Jersey seferi yapan United Havayolları’na ait uçakta yolculuğun sonunda beklenmedik bir şekilde canlı bir yılanın görülmesi yolcular arasında paniğe neden oldu.

Yetkililer, zararsız bir jartiyer yılanı olarak tanımlanan kaçak sürüngenin, dün öğleden sonra, Tampa’dan havalanarak Newark Liberty Uluslararası Havalimanı’na inen United Havayolları’nın 2038 sefer sayılı uçuşunda ortaya çıktığını açıkladı. Yılan uçak yere indikten kısa bir süre sonra farkedildi.

Bölgesel kablolu yayın kuruluşu News 12 New Jersey’e konuşan bir yolcu, uçak pistten kapıya doğru taksi yaparken, birinci sınıf kabindeki yolculardan birinin çığlık atmaya ve ayaklarını yerden kaldırmaya başladığını aktardı.

Havalimanı İdaresi sözcüsü Cheryl Ann Albiez bugün elektronik posta yoluyla yaptığı açıklamada, uçak geldiğinde havalimanı hayvan kontrol memurları ve polis memurlarının kapıda olduğunu ve sonrasında doğal yaşama bırakılan yılanı çıkardıklarını söyledi.

Yaşanan panik sırasında yaralanan olmazken, bu durum havalimanının işleyişini etkilemedi ve uçak daha sonra Newark’tan ayrıldı.

United Havayolları’ndan bir sözcü, olay hakkındaki sorular üzerine, yolcular tarafından uyarılan mürettebatın, “durumla ilgilenmeleri için uygun makamları aradığını” söyledi.

İlgili taraflardan hiçbiri, yılanın ticari bir havayolu uçuşuna nasıl girmiş olabileceğinden bahsetmedi.

Ancak durum şüphesiz bazı yolculara, suçlular tarafından bir cinayet davası tanığını öldürmek amacıyla bir yolcu uçağında serbest bırakılan onlarca zehirli yılanın anlatıldığı kurgusal bir hikaye olan 2006 yapımı gerilim filmi “Snakes on a Plane”i (Uçaktaki Yılanlar) hatırlattı.

Bu, ticari bir jette canlı bir yılana rastlanmasının ilk örneği değil. 2016 yılında, Mexico City’ye giden Aeromexico’ya ait bir uçağın yolcu kabininde büyük bir yılan bulundu. 2013’te de yolcular, Avustralya’dan Papua Yeni Gine’ye giden bir uçağın dışında, uçağın kanadına tutunan bir piton görmüştü.

VOA tarafından geçilen United Uçağındaki Yılan Ortalığı Karıştırdı  haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. United Uçağındaki Yılan Ortalığı Karıştırdı  haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan United Uçağındaki Yılan Ortalığı Karıştırdı  haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.