Uluslararası Ev Hayvanları fuarına 65 firma ile katıldık

Uluslararası Ev Hayvanları fuarına 65 firma ile katıldık

ABONE OL
12:26 - 28/05/2022 12:26
Uluslararası Ev Hayvanları fuarına 65 firma ile katıldık
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

“İnterzoo 2022” iki yıl aradan sonra toplam 1360 firma ile gerçekleşti. Nürnberg ‘de açılan “İnterzoo 2022 “Ev hayvanları fuarına toplam 1360 firma katılırken, Türkiye 65 firma ile temsil edildi.  Kırk bin ziyaretçi beklenen fuarda, ağırlıklı olarak Kedi ve köpek mamaları, tasmalar, akvaryumlar ve akla gelen her türlü konforlu yataklar sergilendi.

Fuara katılan Türk Firmalarından olan, Çağatay, Lider Food ve Tisert temsilcileri şu bilgileri verdiler:

Berk Firması Müdürü Berk Çağatay, fuara bu yıl ilk kez katıldıklarını, önceki yıllarda gözlemci olarak fuarı ziyaret ettiklerini belirtti. Berk Çağatay firma ile şu bilgileri verdi:

MAMALARI ÖNCE BİZ YİYORUZ

“İhracata son iki yılda başladık ve bir anda 50 ülkeye ihracat etme durumuna geldik. Türkiye’de satışımızın yüzde sekseni, internet üzerinden taze mamaları müşteriye ulaştırıyoruz. Kedi ve köpek mamaları üzerine çalışıyoruz. Kuru ve yaş mamalarımız çok tutuluyor. Aynı sistemi Almanya’da da oluşturduk. Temsilcimiz Tamer Aydıner “ Peteibo “ adı altında burada faaliyet gösteriyor. Mamalarımız çok taze ve seçerek imal ediyoruz. Biz kedi mamalarımızı kendimiz yemeden hayvanlara yedirmiyoruz Havyarlarda malın lezzetini ve kalitesini anlıyorlar”.

ALMANYA TEMSİLCİLİĞİNİ ALDIK

Çağatay firması Almanya temsilcisi Tamer Aydıner ‘de Çağatay firmasının düzgün ve başarılı bir şekilde çalıştığını görünce, bunun Almanya’da bunun bir eksik olduğunu anladık, bizde çift vatandaş olarak Nürnberg’de temsilciliğini aldık.

FUARA ALTINCI KEZ KATILDILAR

Lider Pet Food temsilcisi Cihan Demirel’de fuara altıncı kez katıldıklarını dilendirerek şöyle konuştu:

“Türkiye’nin en büyük kuru mama üreticisiyiz. Yılda 221 Ton üretim kapasitemiz var. 13 tane markamız var. Yetmiş den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz ve yeni ülkeler arıyoruz. Kuru mama haricinde yaş mamalarımızda çok tutuluyor. Üç yüzden fazla ürün çeşidimiz var. Firmamız Manisa Salihli’de. Merkezimiz ise İzmir’de. Tüm marketlerde yer alıyoruz.

TİSERT FİRMASI

Fuara katılan bir diğer Türk firması olan Tisert, ise evcil hayvan malzemeleri üretiyor Selçuk Sert, fuara dördüncü kez katıldıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Fuara İstanbul’dan katıldık. Biz ağırlıklı olarak plastik ürenler imal ediyoruz ve 30’dan fazla ülkeye ihracat yapıyoruz.”

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG
Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.