Ulrich Maly, 2020 yerel seçimlerde aday olmuyor

Ulrich Maly, 2020 yerel seçimlerde aday olmuyor

ABONE OL
23:26 - 21/04/2021 23:26
Ulrich Maly, 2020 yerel seçimlerde aday olmuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

SPD Nürnberg teşkilatının yıllık genel kurul toplantısında, Thorsten Brehm yeniden Parti başkanı seçildi. Brehm‘in 2020 yılında yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adaylığı da 16 Mayıs tarihinde belli olacak.

1 Mayıs 2002 yılından bu yana Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı olan SPD’li Dr. Ulrich Maly’nin 2020 yılında yapılacak yerel seçimlerde, aday olmayacağını açıklamasından sonra, SPD’nin yıllık genel kurul toplantısında, SPD ’li Throsten Brehm`in belediye seçimlerinde SPD’nin adayı olup olmayacağı masaya yatırıldı.

Brehm’in adaylığı 16 Mayıs tarihinde yapılacak delegeler toplantısından sonra belli olacak. Brehm’in , aynı zamanda, Nürnberg Parti başkanlığının devam etmesi yönündeki oylama ise, yüzde 91 oyla kabul edildi. Nasser Ahmed ve Gabriela Heinrich ‘de başkan vekillerine seçildiler. Ayrıca,  Abdurrahman Gümrükçü 60 Plus (Yaşlılar Grubu) yönetimine girdi.

Zekâ ve güçlü bir ekip

Throsten Brehm, yaptığı konuşmada, zeka ve güçlü bir ekip oluşturacağını vurguladı. Brehm, Sosyal Demokratların başarı hikâyesini devam ettireceklerini dillendirerek, küresel ısınmayla mücadele edeceklerini, Nürnberg’i daha yeşil hale getireceklerini söyledi.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.