UID’den 15 Temmuz anma  programı

UID’den 15 Temmuz anma programı

ABONE OL
21:31 - 18/07/2021 21:31
UID’den 15 Temmuz anma  programı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kuzey Bavyera Uluslararası Demokratlar Birliği’nin Rio Palas sinemasında düzenlediği program büyük ilgi gördü.

15  Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü, Kuzey Bavyera Uluslararası Demokratlar Birliği’nce ( UID ) Nürnberg Rio Palas sinemasında yapılan bir programla anıldı. Yapılan etkinlikte, Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Serdar Deniz, UID Kuzey Bavyera Başkanı Yılmaz Deliduman ile Türk Sivil Kuruluş başkan ve temsilcileri yanı sıra, Nürnbergli şehit Serhat Önder’in kardeşleri Gökhan ve Harun Önder ile eşleri hazır bulundu.

Program, saygı duruşu ve milli marşımızın okunması ile başladı. Başkonsolos Serdar Deniz, konuşmasında,  “ Halkımızın darbe teşebbüsünün baş gösterdiği ilk anlardan itibaren hain teröristlere karşı gösterdiği kararlı direnci ve eşsiz kahramanlığı anıtlaştıran “ Demokrasi ve Milli birlik “ gününü idrak ediyoruz “  dedi. Deniz, Nürnbergli şehit Serhat Önder ve tüm şehitleri saygı ile andıklarını söyledi.

UID Kuzey Bavyera Başkanı Yılmaz Deliduman ise, 15 Temmuz bizlere gösterdi ki, Türk insanı, ruhları üniformalı bir millettir diye konuştu. Program Din Hizmetleri Ataşesi Fuat Gökçebay’ın duaları ile son buldu.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.