TÜRSAB turizm sektörünün sorunlarının çözümü için partilerden destek istiyor

TÜRSAB turizm sektörünün sorunlarının çözümü için partilerden destek istiyor

ABONE OL
21:16 - 07/10/2021 21:16
TÜRSAB turizm sektörünün sorunlarının çözümü için partilerden destek istiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) turizm sektörü ve acentelerin yaşadığı sorunları rapor haline getirerek siyasi parti yöneticilerine anlatıyor.

TÜRSAB tarafından yapılan açıklamada, Turizm Sektörünün Durumunu Geleceğini ve Çözüm Bekleyen Sorunlarını anlatmak amacıyla siyasi parti yöneticileriyle toplantılar düzenlemeye ve sektörün sorunlarını içeren raporu vermeye başladı.

Sektörün sorunlarıyla ilgili hazırlanan raporu siyasi parti temsilcilerine verecek olan TÜRSAB yönetimi bu toplantılarda turizmde seyahat acentelerinin önemini ve rolünü, turizm ekonomisinin en önemli paydaşı olarak önümüzdeki dönem ile ilgili olası gelişmeleri aktaracak. Özellikle seyahat acentelerinin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerilerini içeren raporu tüm siyasi parti Genel Başkanları ve TBMM Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanlığına sunacak.

TÜRSAB Başkanı Firüz Bağlıkaya, Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) yapısı ve çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler ile 2634 sayılı Kanunda yer alan ve seyahat acentelerini ilgilendiren hükümlerle ilgili itiraz ve beklentilerinin yer aldığı sunumlar yapacak.

İlk görüşme AKP ile

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, Başkan Yardımcısı Ali Bilir, Yönetim Kurulu Üyesi Ceren Anadol ve Hukuk Başdanışmanı Av. İlker Ünsever’den oluşan heyet ilk ziyareti AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile gerçekleştirdi.

Toplantıda, turizm ağacının köklerini oluşturan, salgın nedeniyle var olma mücadelesi veren ve 2022 sezonuna büyük umutlarla hazırlanan seyahat acentelerin beklentileri iletildi ve yeni yasama döneminde mevzuat değişikliği konusunda destekleri talep edildi.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.