Türkiye’ye Demokrasi Çağrısı: “Ya Hep Beraber, Ya Hiçbirimiz!”

Türkiye’ye Demokrasi Çağrısı: “Ya Hep Beraber, Ya Hiçbirimiz!”

ABONE OL
21:36 - 20/03/2025 21:36
Türkiye’ye Demokrasi Çağrısı: “Ya Hep Beraber, Ya Hiçbirimiz!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Saraçhane`den Türkiye’ye Demokrasi Çağrısı: “Ya Hep Beraber, Ya Hiçbirimiz!”. İstanbul Saraçhane’de Binlerce Kişilik Demokrasi Mitingi.

CHP Denizli Milletvekili ve Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, İstanbul Saraçhane’de düzenlenen büyük mitingde Türkiye’ye seslendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından düzenlenen protesto mitinginde binlerce kişi, soğuk havaya rağmen demokrasi, hukukun üstünlüğü ve özgürlükler için bir araya geldi.

Faşizme Karşı Cesaret ve Örgütlü Mücadele Şart

Mitingde konuşan Biçer Karaca, tarih boyunca kazanımların ancak cesaret ve örgütlü mücadele ile elde edildiğini vurgulayarak, “Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz!” diyerek yurttaşları dayanışmaya çağırdı.

“Darbeye Teslim Olmayız” Sloganı Yankılandı

Hakları gasp edilen, hukuku çiğnenen ve zorbalıkla sindirilmeye çalışılan herkes için mücadele edeceklerini belirten Karaca, demokrasiye sahip çıkacaklarını ve umutsuzluğa kapılan herkesin bu kalabalığı hatırlaması gerektiğini söyledi. “Darbeye teslim olmayız!” sloganları atılan mitingde, yurttaşlar demokrasiye olan bağlılıklarını güçlü bir şekilde dile getirdi.

Temel Işık – ha-ber.com

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP