Türkiye’nin Paris Başkonsolosluğu’na Bombalı Saldırı

Türkiye’nin Paris Başkonsolosluğu’na Bombalı Saldırı

ABONE OL
10:59 - 13/05/2022 10:59
Türkiye’nin Paris Başkonsolosluğu’na Bombalı Saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Türk Başkonsolosluk binasına, dün gece bombalı saldırı düzenlendi. Binanın giriş kapısında hafif hasara yol açan saldırıya ilişkin, Fransız polisi soruşturma başlattı.

VOA Türkçe’nin konsolosluk yetkililerinden edindiği bilgiye göre, olay dün gece saat 2.00-2.30 sularında meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce, konsolosluk binasının demir parmaklıklarından, yaklaşık 5 metre uzaktaki zırhlı giriş kapısına doğru, el yapımı bir bomba atıldı. Patlayan bomba nedeniyle binanın yan duvarı ve camlarında hasar oluştu.

Olay yerine gelen Fransız polisi ve patlayıcı imha ekipleri, binayı güvenlik çemberine aldı. Fransız polisi saldırının nedenleri ve faillerini belirlemek için, güvenlik kameraları incelemesi de dahil kapsamlı soruşturma başlattı.
Konsolosluk yetkilileri, soruşturmanın devam etmesi nedeniyle saldırganlar ya da saldırının oluş biçimi hakkında bilgi verilmeyeceğini belirtti.

VOA tarafından geçilen Türkiye’nin Paris Başkonsolosluğu’na Bombalı Saldırı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Türkiye’nin Paris Başkonsolosluğu’na Bombalı Saldırı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Türkiye’nin Paris Başkonsolosluğu’na Bombalı Saldırı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.