Türkiyemspor’a İstanbul’dan videolu destek

Türkiyemspor’a İstanbul’dan videolu destek

ABONE OL
10:57 - 09/08/2012 10:57
Türkiyemspor’a İstanbul’dan videolu destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Türkiyemspor’a İstanbul’dan videolu destek


”SENsiz Eksiğiz, SENle Türkiyemspor” isimli kurtarma kampanyası çerçevesinde Türkiyemspor Berlin´i iflastan kurtarmak için çeşitli aktiviteler gerçekleştiriliyor. Bütün Avrupa’dan bağışlar gelmeye devam ederken, İstanbul görüntülü destek çıktı


İstanbul film ekibi Fırat Kekevi, Irmak Unutmazbaş ve Sevan Özbülbül Türkiyemspor Berlin´in kadın takımıyla İstanbul´da Ayasofya önünü buluştular ve kısa bir video çektiler. Etnik kökeni değişik olan Türkiyemspor oyuncuları heyecanlı bir şekilde Türkiyemspor´ un neden kurtarılmasının gerekli olduğunu kamera önünde açık ve sevimli bir şekilde dile getirdiler. Türkiyemspor çok çeşitliğinin yapısına uygun olarak sadece tek bir dille cevaplar gelmedi. Berlin’in sembolü olan ”Berlin ayısı” sporcuların formasında ana sembol olarak gözükürken arka planındaki Türk bayrağıyla birlikte kulübün kökenlerine atıf yapılıyordu. Oyuncuların ifadelerine Peter Aumeier tarafından özel hazırlanan oryantal melodiler ile vurgu yapılıyordu. Video şu an çeşitli internet platformları üzerinde gösterilmeye devam etmekte.

Temmuz ayında bağışlar devam ederken, Türkiyemspor aşağıdaki destekçilerine teşekkür eder: U7 Türkiyemspor, Mehmet Matur, Yusuf Aygündüz,
THC Franziskaner, Christiane Schneider, Semih Karayüz, Mete Şener, Sedat Kahraman, Nicola ve Friedhelm Steinberg, Ali Fuat Kanbur, Mustafa Aksu, Mehmet Koç, Şenol ve Beklan Coşkun, Ingo Rohnke, Dr. Hans Günter Köhn, Ilona Seidler, Ali Karakan, Corinna Riewe, Holger Heinrich, Temel Kadakal, Gürsel Alalmış, Bülent Gündoğdu, Ergün Fevzi, Knut Mildner-Spindler, Haluk Demiral, Murat Kocabaşoğlu, Oğuz İlter ve Humboldt-Universität (Enstitüt Anglistik ve Amerikanistik). ”SENsiz eksiğiz, SENle Türkiyemspor” kampanyasına 2500 € bağışta bulunan BAK 07 Spor kulübüne Türkiyemspor olarak en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mali işlerden sorumlu yönetici Vincent Aydın bu konuda şunları söyledi: ”Kampanyamız gittikçe daha çok ilgi görüyor. Bağışlar 10.000 Euro sınıra dayanmaya başladı. Türkiye´den gördüğümüz destekten dolay oldukça gururluyuz”

ha-ber.com  

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.