*** Türkiyem’den bir galibiyet, bir mağlubiyet

*** Türkiyem’den bir galibiyet, bir mağlubiyet

ABONE OL
10:25 - 05/11/2008 10:25
*** Türkiyem’den bir galibiyet, bir mağlubiyet
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Türkiyem’den bir galibiyet, bir mağlubiyet

Regionalliga’da dikiş tutturamayan ve ligin dibinden kurtulamayan Türkiyemspor, ligdeki ikinci galibiyetini hafta arasında oynadığı Wolfsburg karşısında aldı: 2-1

Bu maçta Türkiyemspor’un galip gelmesine en büyük katkıyı kaptan Murat yaptı. Yaklaşık 100 kadar seyircinin izlediği maçın ilk golü 11. dakikada Türkiyemspor kaptanı Murat’dan geldi ve skor 1-0 oldu. Mavi beyazlı kalecinin hatasından iyi yararlanan Wolfsburg, 23. dakikada 1-1 beraberliği yakaladı ve devre bu skorla kapandı.

İkinci yarıda muhteşem bir Türkiyemspor sahadaydı. Seri kontar ataklar, yerini bulan düzgün paslar ve şahane takım oyunu sonucu 86. dakikada Lemcke’nin golüyle Türkiyem maçı 2-1 kazanarak ligde ikinci defa üç puanı aldı.

DEPLASMANDA MAĞLUBİYET

Hafta arası elde ettiği galibiyet ve üç puanla moral bulan Türkiyemspor, VFC Plauen takımına 2-0 yenilerek deplasmandan eli boş döndü. Toplam 11 maçın 7’sinde rakiplerine yenilen, 2 maç beraberliği olan ve 2 maçta da galip gelen Türkiyemspor 8 puanla ligde son ikinciliğini korudu. Türkiyemspor, 8 kasım 2008 Cumartesi günü saat 14:00’de kendi sahası Friedr-Ludwig-Jahn’da ligin zayıf ekiplerinden FC Sachsen Leipzig’i ağırlayacak.
M. Sefa DOĞANAY – ha-ber.com
 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.