Türkiye ve İran Dışişleri Bakanları İstanbul’da Görüştü

Türkiye ve İran Dışişleri Bakanları İstanbul’da Görüştü

ABONE OL
14:39 - 19/03/2021 14:39
Türkiye ve İran Dışişleri Bakanları İstanbul’da Görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, İstanbul’da biraraya geldi. Görüşmeye, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan da katıldı.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde yapılan görüşmede ikili ilişkiler, terörle mücadele, Suriye ve Afganistan konuları ele alındı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan dün yapılan açıklamada, “İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, 19 Mart 2021 tarihinde ülkemize bir ziyaret gerçekleştirecektir. Ziyaret kapsamında, Türkiye- İran ikili ilişkilerinin yanı sıra bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörülmektedir” denilmişti.

VOA tarafından geçilen Türkiye ve İran Dışişleri Bakanları İstanbul’da Görüştü haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Türkiye ve İran Dışişleri Bakanları İstanbul’da Görüştü haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Türkiye ve İran Dışişleri Bakanları İstanbul’da Görüştü haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.