“Türkiye Ukrayna ilişkileri Güçleniyor”

“Türkiye Ukrayna ilişkileri Güçleniyor”

ABONE OL
09:41 - 17/11/2021 09:41
“Türkiye Ukrayna ilişkileri Güçleniyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelensky, Türkiye ve Ukrayna arasındaki işbirliğine dair resmi Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Zelensky, iki ülke arasındaki ilişkilerin derinleştiğini açıkladı.

Zelensky “Ukrayna-Türkiye ilişkileri derinleşiyor. İlişkiler ordularınızı güçlendiriyor. İmzalanması beklenen serbest ticaret anlaşması ekonomik büyümeye de katkı sağlayacak. Telefon görüşmesi yaptığımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Kiev’deki Stratejik Konsey toplantısında görüşmeyi bekliyorum”ifadelerini kullandı.

Erdoğan ve Zelensky son olarak bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiler. Cumhurbaşkanlığı’ndan dün akşam yapılan açıklamada Erdoğan ve Zelensky’nin ikili konularda görüş alışverişinde bulundukları belirtildi.

VOA tarafından geçilen “Türkiye Ukrayna ilişkileri Güçleniyor” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “Türkiye Ukrayna ilişkileri Güçleniyor” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan “Türkiye Ukrayna ilişkileri Güçleniyor” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Yıldız AKALIN

    Gürcilerle, Ukrayna arasında milli ya da başka benzerlikler bizi neden ilgilendiriyor.?

    Yanıtla
    +0
    -0