Türk kökenli boksör destan yazıyor

Türk kökenli boksör destan yazıyor

ABONE OL
22:24 - 09/05/2011 22:24
Türk kökenli boksör destan yazıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
Türk kökenli boksör destan yazıyor

Orta sıklette Almanya adına Uluslararası Boks Şampiyonu olan Türk kökenli boksör Gökalp Özekler, 10. ve son yaptığı boks karşılaşmasından da galibiyet ile ayrılarak Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu yolunda önemli bir adım daha att

Almanya’nın Saksonya eyaletinin Weißwasser kentinde düzenlenen boks turnuvasında ringe çıkan ve Sultan lakabıyla tanınan Gökalp, Çek rakibi Kamil Mitras’ı 1. rauntda teknik nakavtla yendi.
Hamburg’da 9 Nisan’da düzenlenen turnuvada Uluslararası Şampiyonluk kemerini beline takan Gökalp, 1 ay sonra yeniden ringe çıktığı maçta rakibine isabetli vuruşlar yaptı. Gökalp’ın sert vuruşlarına dayanamayan rakibi ringe serildi ve ayağa kalkmasına rağmen teknik nakavtla yenildi.
Maçtan sonra sevincini antrenörü Oktay Urkal ve menajeri Erol Ceylan ile paylaşan Gökalp, maçı kazandığı için çok mutlu olduğunu söyledi.
EC Boks Kulübünün Başkanı ve eski Avrupa Boks Şampiyonu olan Urkal, “Boksörüme güveniyorum, kendisini son aylarda çok iyi geliştirdi. Bunu da çok net bir şekilde gördük. 11 Haziran’da yapacağı maçtan da galip ayrılacağından eminim” dedi.
Ceylan da Gökalp’ın gelecek vaat eden bir boksör olduğunu, kendisine güvendiklerini ve daha çok başarı beklediklerini belirtti.

ha-ber.com 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.