Türk işadamı, Nürnberg şehir hastanesine maske bağışladı

Türk işadamı, Nürnberg şehir hastanesine maske bağışladı

ABONE OL
15:37 - 28/03/2020 15:37
Türk işadamı, Nürnberg şehir hastanesine maske bağışladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türk işadamı, Nürnberg şehir hastanesine 1000 adet maske bağışladı. Atılım adlı mağazanın sahibi Yüksel Aydın’ın bu jesti büyük ilgi gördü.

Almanya’nın Nürnberg kentinde, ATILIM adlı Export -İmport mağazası sahibi olan Aydın Yüksel, kentin en eski ve tam teşekküllü hastanesi Nord Klinikum ( Kuzey Hastanesi) ‘ne Koronavirüs’ten korunmak için, tam 1000 adet Türk malı ağız maskesi bağışladı. Tanınmış Türk iş adamının bu jesti hastane tarafından takdirle karşılandı ve hazırlanan bir plaketle, teşekkür mesajı yayımlandı ve maskeleri kullanacakları ifade edildi.

KENTE BORCUMAZ VAR

Yanında 16 kişinin çalıştığını ve yasaklara uydukları için mağazayı kapattıklarını belirten Aydın Yüksel, Nürnberg’e bir borcumuz vardı diyerek, konu hakkında şöyle konuştu:

SAVAŞLARA HARCANAN PARALAR İNSANLIĞA HARCANSIN

“Hastanenin maskeye ihtiyacı olduğunu duyduk, elimizdeki 1000 adet Türk Malı maskeyi, bağışladık. Bu kadar övgü alacağını tahmin etmiyorduk. Keşke daha fazlasın yapabilseydik. İnsanlık çok badireler atlattı. Bilim bununda bir çaresini bulacaktır. Savaşlara harcanan paralar, insanlık ve doğaya harcansın. Bu salgın er ya da geç bitecek. O zaman aramıza mesafe koymak değil, tüm insanlar daha fazla kucaklaşıp sarılacağız.”

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.