Türk Hava Yolları’dan Alman şirketlerine yönelik büyük atılım

Türk Hava Yolları’dan Alman şirketlerine yönelik büyük atılım

ABONE OL
10:50 - 08/11/2021 10:50
Türk Hava Yolları’dan Alman şirketlerine yönelik büyük atılım
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Türk Hava Yolları ve Alman Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Birliği (BVMW), 2017 yılından bu yana devam eden stratejik ortaklığın 2022-2024 yılları için de devam etmesi için ortak niyet beyanı imzaladı.

Niyet mektubuna göre BVMW üyesi şirketler Türk Hava Yolları ile uçuş yapmayı tercih etmeye devam edecek.

Anlaşmanın yenilenmesi ile kurumsal müşteri programı ‘Turkish Airlines Corporate Club’ın çeşitli avantajlarının üyeler tarafından yaygın olarak kullanılması hedefleniyor.

Aycı, anlaşmadan çok memnun

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı M. İlker Aycı, imzalanan anlaşma hakkında şunları söyledi: “Yeni anlaşma ile ticari müşteri segmentindeki hacmimizi küresel ölçekte en üst düzeye çıkarmak istiyoruz. Daha fazla ülkeye hizmet veren küresel bir havayolu olarak, dünyanın dört bir yanından iş seyahatinde olan yolcularımızı bir araya getirmeye devam edeceğiz.”

BVMW Federal Genel Müdürü Marcus Jerger, “Dünyanın en önemli havayollarından biriyle yaptığımız stratejik işbirliğinden memnunuz. Türk Hava Yolları ve BVMW birlikte dünya çapında en iyi iş ilişkilerini mümkün kılıyor.” dedi.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Federal Birliği, merkezi Berlin’de bulunan ve yaklaşık 55.000 üyesi olan orta ölçekli işletmeler için önde gelen bir dernek olarak Almanya’daki orta ölçekli işletmelerin çıkarlarını meslekler ve sektörler arasında ve politik olarak bağımsız olarak temsil ediyor.

Yılda 2 binden fazla etkinlik

Küçük ve orta ölçekli şirketler ve serbest meslek sahipleri için lobi faaliyetlerine ek olarak, dernek üyeleri arasında yılda gerçekleştirdikleri 2 binden fazla etkinlikle ağ oluşmasını sağlıyor. Resim: © AA

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.