Türk Güreş Kulübü'nü zor günler bekliyor

Türk Güreş Kulübü'nü zor günler bekliyor

ABONE OL
00:05 - 16/06/2019 00:05
Türk Güreş Kulübü'nü zor günler bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 Türk Güreş Kulübü’nü zor günler bekliyor

Berlin Türk Güreş Kulübü Başkanı Ayhan Çelik, kendi işlerine vakit ayırımadığını ileri sürerek, görevinden istifa edeceğini açıkladı
Başkan Ayhan Çelik „Yoğun çalışmalardan dolayı kendi işlerime zaman ayıramıyorum. Dolaysıyla kişisel olarak maddi ve manevi sıkıntıya giriyorum. İstifamı, sporcu ve yönetici arkadaşlarımın anlayışla karşılayacaklarını tahmin ediyorum“dedi.

turk-gures-zorda-b.jpg

Önümüzdeki günlerde yapılacak olağan genel kurulda, yeni başkan arayışlarını sürdürecek olan güreş kulübü, yeni yönetimi destekliyebilecek başkan bulamazsa Alman 1.Güreş Ligi çalışmaları tehlikeye düşecek.
Almanya güreş tarihinde ilk kez 1. Güreş Ligi’ne yükselme başarısını gösteren Berlin Türk Güreş Kulübü’nün çalışmaları hepimizin bildiği gibi Almanya’da yaşayan Türkler adına övünç kaynağı olmuştu. Kurulduğundan bu güne kadar bir çok başkan, yönetici ve antrenör değiştirdi. Kulüp yönetiminde de dönem, dönem bir çok rahatsızlıklar yaşandı. Maddi sıkıntılar içine düşen kulüp, alt liğlere kadar geriledi. Berlin’de yetişen ve birçok başarılara imza atan şampiyonlar yetiştirdi.
Türk Güreş Kulübü yönetimi, geçen sezon birçok değişik ülkelerden büyük masraflar yaparak, 9 güreşçi transfer ederek takımı güçlendirdi. Alman 1. Güreş Ligi Play-Off karşılaşmalarına kadar yükselmesine rağmen daha ilk turda elenmesi hem yöneticileri hem de güreş camiasında şaşkınlık yaratmıştı. Önümüzdeki günlerde yapılacak genel kurul toplantısında güçlü bir yönetim ve başkan seçilemezse Berlin Türk Güreş Kulübü’nde sıkıntılı dönem tekrar başlayacak.
Orhan ÖNALDI – ha-ber.com 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.