*** Türk Güreş Kulübü kurtarılacak

*** Türk Güreş Kulübü kurtarılacak

ABONE OL
00:08 - 16/06/2019 00:08
*** Türk Güreş Kulübü kurtarılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 
Türk Güreş Kulübü kurtarılacak
Yönetimsiz kalan ve geçici olarak bir Alman üyeye teslim edilen Berlin Türk Güreş Kulübü’nü, bir yıl aradan sonra tekrar başkanlığa seçilen İbrahim Dedeoğlu kurtaracak
Bu sezon Almanya 1. Ligi’nde mücadele eden (TRV) Berlin Türk Güreş Kulübü Başkanlığına bir yıl aradan sonra İbrahim Dedeoğlu yeniden başkan seçilirken, güreş kulübünü büyük bir bunalımdan kurtardı.

turk-gur-kul-ded-b.jpg

Türk Güreş Kulübü eski başkanı Ayhan Çelik’in bu yıl başında maddi olanaksızlıklardan dolayı başkanlık görevini bırakmasından sonra Alman üye Joachim Hennig, geçici olarak göreve getirilmişti.
Almanya Güreş Federasyonu (DRB), Türk Güreş Kulübü’nün biriken borçlarını ödemedikleri gerekçesiyle gönderdiği bir yazıyla önümüzdeki sezon Alman 1. Güreş Ligi’nden çıkarıldığını bildirmişti. Kulüpte yapılan genel kurul toplantısında bu defa üyelerin büyük bir çoğunlukla katılımı gerçekleşti. Geçici Başkan Hennig, başkanlıktan çekildiğini açıklayarak salonu terk etti.
Sosyal Demokrat Parti (SPD) Berlin Eyalet Meclisi Üyesi avukat Canan Bayram, avukat Peter Stamm’ın yönettiği genel kurul seçiminde İbrahim Dedeoğlu, büyük bir çoğunlukla başkan seçilirken, 2. Başkanlığa Osman Önder, kulübün müdürlüğüne Ramazan Aydın, saymanlığa Marcus Blum, takım sorumluluğuna Halil İbrahim Özcan, genç takımlar sorumluluğu görevine Nuri Arslan, pazarlama müdürlüğüne Murat Keskin, denetlemeye Zülküf Çaçan, Hasan Sarı, kasa kontrolü Ünal Aydın, Erdoğan Yıldırım ve Basın sözcülüğü görevine de Canan Bayram getirildi.

turk-gur-kul-ded-c.jpg

Başkan İbrahim Dedeoğlu, Almanya Güreş Federasyonu’nun Türk Güreş Kulübü’nün Bundesliga’da yer alamıyacağı konusunda kararı bulunduğunu, bunun hukuki yönünü araştıracaklarını belirterek, “Biz sıfırdan başlayarak alt yapı çalışmalarımıza ağırlık vererek, çocuklarımıza sahip çıkmak istiyoruz” dedi.

turk-gur-kul-ded-d.jpg

Görevde bulundukları süre içinde Türk Güreş Kulübü’nü Alman 1. Ligi’ne çıkartıklarını ifade eden Dedeoğlu, “Önümüzdeki 3 yıl içerisinde yeniden eski başarılarımıza ulaşacağımızdan, kimsenin kuşkusu olmasın. Yeterki üyelerimizin kulübümüze sahip çıksın” şeklinde konuştu.
Orhan Önaldı – ha-ber.com 

turk-gur-kul-ded-z.jpg

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.