Türk Güreş Kulübü eski günlerine dönüyor

Türk Güreş Kulübü eski günlerine dönüyor

ABONE OL
01:14 - 16/06/2019 01:14
Türk Güreş Kulübü eski günlerine dönüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 
Türk Güreş Kulübü eski günlerine dönüyor
Berlin Türk Güreş Kulübü bir zamanlar kendi bünyesinde alt yapıda yetiştirdiği büyükler ve gençler kategorisinde serbest stilde 6′ defa Almanya şampiyonu olurken, bir defa da Avrupa şampiyonu olan Mesut Okçu antrenör olarak gençlerin başına getirildi
Berlin’de 1981 yılında kurulan Türk Güreş Kulübü gençler arasında birçok dünya ve Avrupa şampiyonları yetiştirdi. Dönemin yöneticileri büyük paralar harcayarak Almanya dışından güreşçi getirerek Alman birinci güreş ligine çıktılar.

berl-turk-gur-kul-can-c.jpg
berl-turk-gur-kul-can-d.jpg

Almanya’da tarih yazdıklarını dile getiren yöneticiler üç sezon sonunda lige havlu attılar. Bu arada alt yapıdaki gençleri de ihmal eden Türk Güreş Kulübü şimdi yeniden gençlere ağırlık vererek eski günlerine dönme mücadelesi içine girdiler.

berl-turk-gur-kul-can-b.jpg
berl-turk-gur-kul-can-e.jpg

Kulüp Başkan İbrahim Dedeoğlu, ”Türk Güreşine gönül veren ve bu kulübün bünyesinde yetişen başta Mesut Okçu ve diğer antrenör arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımız Ata sporumuz güreşi yeniden canlandırarak gençlerimizi en kısa zamanda layık oldukları yere getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmamasını dile getiren Dedeoğlu, ayrıca Türk anne ve babalara da seslenerek çocuklarınızı başıboş sokağa bırakmayın Kreuzberg bulunan Berlin Türk Güreş kulübüne çocuklarınızı mutlaka getirmeyi ihmal etmeyin” dedi.

berl-turk-gur-kul-can-f.jpg

ha-ber.com / Orhan ÖNALDI / Berlin 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.