Türk Güreş Kulübü başkanı isyanda

Türk Güreş Kulübü başkanı isyanda

ABONE OL
00:06 - 16/06/2019 00:06
Türk Güreş Kulübü başkanı isyanda
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 
Türk Güreş Kulübü başkanı isyanda
Berlin Türk Güreş Kulübü yönetici ve başkan bulmakta zorlanıyor
Berlin Türk Güreş Kulübü başkanı Ayhan Çelik, yeni yönetim ve başkan seçmek için düzenlenen Olağan Üstü Genel Kurul toplantısında, “Kulübün yönetiminde adeta tek başıma bırakıldım” diyerek, toplantıya katılanlara isyan etti. Çelik, yeni yönetimde görev almayacağını dile getirdi.
Olağan Üstü Genel kurulda yeterli çoğunluk sağlanamadı ve toplantı ileriki bir tarihe ertelendi. Çoğunluğunu güreşcilerin oluşturduğu toplantıda, 2008-2009 yılının gelir ve gider bilançosu çıkarıldı. Yapılan tesbitlere göre 121 bin 36 Euro gider, 43 bin Euro gelir olduğu tesbit edildi. Borç olarakta 42 bin 66 Euro ortaya çıktı.
Kulübe sponsor olarak Berlin’de birçok firmadan söz aldıklarını dile getiren Çelik, “Sponsorluk sözü veren bir çok firma sahibi sözünde durmadı. Çoğu sözde kaldı ve verdikleri sözün arkasında durmadıklarına şahit oldum. İçeride yaptığımız lig karşılaşmalarında seyirciye bakıyorsunuz: 150-200 seyirci. Bilet satışına bakıyorsunuz 50 kişilik bilet satışı yapılmamış. Bakıyorsunuz gelenlerin çoğu güreşçi yakınları, akrabaları, arkadaşları ve anne babaları. Bunun yanı sıra bir de üye aidatı vermemeyi alışkanlık haline getirmişler. Kısacası, para bulamıyoruz ve topluyamıyoruz. Yönetimde tek başıma bırakıldım. İşimi gücümü takip etmekte zorlanmaya başladım. Gelecek toplantıda da yeni yönetim ve başkan seçilmez ise ben bu işi bırakacağım. Atasporumuz için uğraşıyoruz. Kimse destek olmuyor“ dedi.
Orhan ÖNALDI – ha-ber.com 

turk-gures-topl-z.jpg

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.