Türk antrenörün büyük başarısı

Türk antrenörün büyük başarısı

ABONE OL
00:05 - 16/06/2019 00:05
Türk antrenörün büyük başarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 Türk antrenörün büyük başarısı  
Profesyonel boks tarihinde ilk Türk antrenör olma unvanını taşıyan Bülent Başer, dünya şampiyonluk maçına çıkacak olan Juan Carlos Gomez’i çalıştırıyor
21 Mart Cumartesi gecesi Almanya’nın Stuttgart kentinde bulunan 16 bin kişilik Hans-Martin-Schleyer spor salonunda gerçekleştirilecek olan dünya ağır sıklet boks şampiyonasında efsane boksör Vitali Klitshko ile Kübalı Juan Carlos Gomez altın kemer için dövüşecek. Tüm dünyanın gözünü çevireceği bu maç 100’den fazla ülke televizyonundan naklen yayınlanacak. 
Ünlü Türk antrenör Bülent Başer, şu anda Juan Carlos Gomez ile birlikte Amerika’da özel bir kampta yer alıyor. Önümüzdeki hafta Almanya’ya dönecek olan Başer ve Gomez burada çalışmalarını sürdürecek.
Bülent Başer’den etkilenerek Kübalı boksör geçtiğimiz yıl İslam’a geçmişti. Türkiye ve Türk insanını çok sevdiğini ve her fırsatta Türk vatandaşlığına geçmek istediğini belirten Gomez’in ringe Türk bayrağıyla çıkacağı da bildirildi.
11 kez dünya şampiyonu olmuş Gomez’in menajerliğini de Ahmet Öner yapıyor.  
SELÇUK AYDIN YENİDEN RİNGLERDE 
bulenr-baser-ant-boks-b1.jpgYaklaşık bir yıldan beri Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Şampiyonluk kemerini taşıyan Selçuk Aydın, geçirdiği kısa bir sakatlığın ardından aynı gece ringe çıkacak.
Geçtiğimiz haftalarda Amerika’da özel bir kampa katılan “Karadeniz Fırtınası” lakaplı boksör Almanya’da antrenmanlara başladı.
Hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu her fırsatta vurgulayan Selçuk Aydın, “Yaşamış olduğum talihsiz sakatlık beni çok üzdü ve hedefimi geciktirdi. Sakatlanmadan önce dövüşeceğim Said Ouali’ye maç teklif ettik şimdi menajerinden cevap bekliyoruz şayet kabul ederse onunla dövüşeceğim. Önümde iki veya üç zorlu müsabakam kaldı. Bunları da kazanarak altın kemeri ülkeme getirip bir ilke de imza atacağım” dedi.
ha-ber.com

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.